Allspice Forbedrer Fordøyelsen

Video: Allspice Forbedrer Fordøyelsen

Video: Allspice Forbedrer Fordøyelsen
Video: Солянка - это всегда вкусно! Приготовив однажды классический рецепт, захочется повторить! 2024, September
Allspice Forbedrer Fordøyelsen
Allspice Forbedrer Fordøyelsen
Anonim

Allspice stammer fra ville eviggrønne trær som er typiske for regnskogen i Sør- og Mellom-Amerika. Navnet kommer fra aromaen, nemlig fra kombinasjonen av kanel, nellik, ingefær og muskat.

Blant fordelene ved å ta vår understreker lindring av fordøyelsesproblemer, krydderet har også en smertestillende effekt, kan beskytte kroppen mot patogener og forbedre blodsirkulasjonen.

Eugenolkomponentene (kjemikalier) i allehånde, i tillegg til å gi den spesifikke aromaen og søte smaken, lindrer også symptomer som diaré, kvalme og oppkast. Eugenol har også en sterk bedøvelsesmiddel (smertestillende) og antiseptisk (antimikrobiell) effekt, og det er derfor det er mye og veldig vellykket brukt i tannprodukter for behandling av kreft sår, tenner hos små barn og andre.

Det antas også at våren det har også en gassavvisende effekt og fungerer som et avslappende middel, som forhindrer magekramper og er samtidig et stimulerende middel for å forbedre fordøyelsesprosessene.

Allspice olje har evnen til å drepe tilgjengelige patogene mikrober på mat. En studie undersøker mulighetene for tre typer oljer for å håndtere årsakene til Salmonella, Listeria og Escherichia coli patogener. Resultatene viser at allehånde, kanel og nellik er aktive mot disse infeksjonene i maten og dermed beskytter kroppen.

Fordøyelse
Fordøyelse

Tanninene ekstrahert fra vår de lindrer leddgikt smerter og muskelsmerter hvis de plasseres som en labb på det berørte området. En studie på rotter med indusert (indusert) nevrologisk smerte og behandling med injisert eugenol i ryggraden viste forbedring. Ytterligere studier er nødvendige for å bruke dem på mennesker.

Og tilstedeværelsen av antioksidanter i sammensetningen av allehånde gjør det til en assistent i behandlingen av bakterie- og soppinfeksjoner, hoste, bronkitt og andre.

Det er mange fordeler med hyppig forbruk av allehånde i forskjellige former. Den kan brukes til å lage en varm drikke som te, kaffe, kakao eller påføres lokalt på huden. Og på grunn av sin spesielle søte, krydret og jordiske smak, er den en del av mange desserter eller krydret retter.

Anbefalt: