Oransje Avgiftning Av Kropp Og Hjerne

Video: Oransje Avgiftning Av Kropp Og Hjerne

Video: Oransje Avgiftning Av Kropp Og Hjerne
Video: Я работаю в Частном музее для Богатых и Знаменитых. Страшные истории. Ужасы. 2024, September
Oransje Avgiftning Av Kropp Og Hjerne
Oransje Avgiftning Av Kropp Og Hjerne
Anonim

Appelsiner vokser hovedsakelig på rike, sandjord ved høye temperaturer året rundt. Under passende forhold kan de dyrkes hjemme.

Orange er en stor hjelper i fordøyelsessystemet og nervesystemet. Oljen, presset fra appelsinskall, gir opp ånden og regulerer funksjonene til hele kroppen.

Den oransje frukten er et utmerket middel mot sløvhet og utmattelse, den brukes også mot rynker og slapp hud. Oljen brukes også i rengjøringsprodukter og for å fjerne flekker.

I aromaterapi brukes oljen for sine medisinske antidepressiva, antiinflammatoriske og antiseptiske, krampeløsende, bakteriedrepende, slimløsende og beroligende egenskaper.

Selv romerne brukte appelsinblomstrer mot bakrus. Denne solsikkefrukten hjelper med bronkitt, forkjølelse og influensa, for å hydrere og regulere hudens oljeaktighet, for å øke immuniteten, søvnløshet, åreknuter.

Oransje forfrisker, stimulerer, gir energi, reduserer stress og angst, fjerner nervøs spenning. Oransje olje brukes til massasje, bad og i husholdningen.

oransje
oransje

Massasjen har en avslappende effekt etter en hard dag og forbedrer utseendet. Når du er ferdig på magen - med klokken, hjelper det med forstoppelse og mot væskeretensjon.

Noen få dråper oransje olje tilsatt i ansiktsvaskvannet gir friskhet og et mer ungdommelig utseende på huden. Oransje dråper er en utmerket fuktighetskrem for kroppen og tilsettes i badekaret, har en beroligende effekt.

Oljens anti-smøre- og rengjøringsegenskaper er utmerkede.

Anbefalt: