Derfor Bør Du Ikke Gå Glipp Av Morgenkaffen

Video: Derfor Bør Du Ikke Gå Glipp Av Morgenkaffen

Video: Derfor Bør Du Ikke Gå Glipp Av Morgenkaffen
Video: МОЙ ПАРЕНЬ из ИГРЫ В КАЛЬМАРА vs МОЯ ДЕВУШКА КУКЛА ИГРЫ КАЛЬМАРА! В реальной жизни! 2024, September
Derfor Bør Du Ikke Gå Glipp Av Morgenkaffen
Derfor Bør Du Ikke Gå Glipp Av Morgenkaffen
Anonim

Selv om det hele tiden snakkes om skade på kaffe, har koffeinholdig drikke faktisk fordeler, så lenge den er i moderasjon. I følge en ny studie bør morgenkaffe ikke gå glipp av fordi den opprettholder leverhelsen.

Studien involverte 23 793 mennesker, hvorav 14 000 drakk kaffe hver dag. Det tas også hensyn til faktorer som alder på deltakerne, samt om de røyker og drikker alkohol regelmessig.

Forskerne undersøkte nivåene av 4 leverenzymer i blodet. Det viste seg at folk som ikke fratar seg morgenen kaffe, har 25% færre enzymlidelser i blodet.

Resultatene var like hos mennesker som bare drakk koffeinfri kaffe.

I følge det vitenskapelige teamet kan bare en kopp kaffe om dagen motvirke de negative effektene av alkohol og redusere sannsynligheten for leversykdom.

Koblingen mellom kaffe og leverhelse er ennå ikke fullstendig etablert, ettersom det er behov for ytterligere bevis for å tro at koffein er gunstig, men forskere sier at det ikke er noe å bekymre seg for hvis du bare har råd per glass per dag.

Morgenkaffe
Morgenkaffe

Imidlertid betraktes mer enn 2 glass om dagen som overforbruk og alvorlig helsefarlig. Koffein er farligst for hjertet, og øker risikoen for koronar hjertesykdom.

Fordi det stimulerer hjernens aktivitet, kan det også føre til alvorlige problemer med nervesystemet.

Anbefalt: