Ikke Kast Det Gamle Brødet! Gjør Den Fersk Igjen

Innholdsfortegnelse:

Video: Ikke Kast Det Gamle Brødet! Gjør Den Fersk Igjen

Video: Ikke Kast Det Gamle Brødet! Gjør Den Fersk Igjen
Video: Varme og kalde lærere kontra Minecraft Creeper-jenter! Varm og kald minecraft-klasse! 2024, September
Ikke Kast Det Gamle Brødet! Gjør Den Fersk Igjen
Ikke Kast Det Gamle Brødet! Gjør Den Fersk Igjen
Anonim

Slik gjør du det brød igjen veldig lett. Vi skal aldri kaste brød - vi kan lage brødsmuler, hjemmelagde terninger av det eller varme det opp i ovnen.

Mykt brød igjen

Alt du trenger å gjøre er å spraye brødet med vann og pakke det inn i folie, og deretter sette det i ovnen i 10-15 minutter eller til det er nødvendig. Fjern deretter folien og ha den i ovnen en stund.

Delikatesse med helt gammelt brød

Vi kan også tilberede en god delikatesse med resten av hele brødet. Brødet kuttes i firkanter omtrent 1 cm x 1 cm, men ikke til bunnen, deretter smøres det med smør, mellom rutene får du tilgjengelige smaksvarede produkter som bacon, hvitløk, grønn løk, smeltet ost og gulost, voldsomt revet og innpakket i folie.

Stekes på 220 grader til det er klart. Fjern deretter folien og stek for en appetittvekkende skorpe. Produktene er i henhold til hvor mange du vil og for hvor mange mennesker de er.

Hjemmelagde kupler

Til hjemmelagde terninger med krydder kuttes brødet i små terninger og blandes i en bolle med olivenolje og krydder etter smak. Bake eller rettere tørke til de er gyldne - de skal være sprø. Server med en drink etter eget valg.

Brødsmuler

For brødsmuler kan den først kuttes i skiver og tørkes i ovnen på ca 100 grader og deretter males i en blender. Denne brødsmulen er ideell for panering.

Anbefalt: