Rødbeter Tykner Og Helbreder Hemorroider

Video: Rødbeter Tykner Og Helbreder Hemorroider

Video: Rødbeter Tykner Og Helbreder Hemorroider
Video: Hvordan slippe af en byrde - Barcelona (Spanien) 2024, September
Rødbeter Tykner Og Helbreder Hemorroider
Rødbeter Tykner Og Helbreder Hemorroider
Anonim

Rødbeter er en kilde til svært viktige vitaminer for menneskekroppen. Ifølge forskere fra Russland er rødbeter ikke bare den enkleste og raskeste veien til en god figur, men også et middel til å behandle hemoroider.

Dietten i seg selv er enkel - du kan spise en ubegrenset mengde rødbeter, så lenge den er kokt. Ferskpresset betejuice konsumeres også.

Dietten inkluderer også inntak av ferske gulrøtter og ferskpresset gulrotjuice. Kokte rødbeter er ideelle for salat - bare rasp det på et rivjern, krydre det og salaten er klar.

Denne salaten vil være ditt hovedmåltid i løpet av bete dietten. Hvis du spiser raspe råbeter, kan du ha mageproblemer.

Rødbeter tykner og helbreder hemorroider
Rødbeter tykner og helbreder hemorroider

I tillegg til kokte rødbeter og ferske gulrøtter, kan du drikke vann, usøtet te og selvfølgelig ferske gulrøtter og rødbeter. Disse juiceene kan drikkes separat eller blandes.

Du kan tilsette noen dråper flytende krem til ferske revne gulrøtter, da betakaroten i dem bare absorberes i nærvær av fett.

Du kan også koke gulrøttene, og hvis du kutter dem i terninger, får du en fantastisk ingrediens til salaten. Det oppnås ved å blande kokte gulrøtter i skiver med hakkede kokte rødbeter.

Det er ingen begrensninger på tiden du spiser rødbeter, så vel som mengdene. Du kan sløve sultfølelsen ved hjelp av to kokte små rødbeter.

Dietten følges i ti dager. I løpet av denne tiden vil hemoroider krympe. Og i tillegg til den helbredende effekten, vil du kunne si farvel til fire kilo på bare ti dager.

Anbefalt: