Det Forventes Dobbelt Så Mange Druer I år

Video: Det Forventes Dobbelt Så Mange Druer I år

Video: Det Forventes Dobbelt Så Mange Druer I år
Video: 😆JAPANES CANDY TASTE TEST😆 | Vi er The Davises 2024, September
Det Forventes Dobbelt Så Mange Druer I år
Det Forventes Dobbelt Så Mange Druer I år
Anonim

Druedyrker forventer en stor høst i år. Ifølge folk fra mel vil faktisk årets avkastning være dobbelt så høy som den som ble oppnådd i 2014.

Blant vinavlerne med rik innhøsting vil mest sannsynlig være produsentene fra Sliven og Yambol. Dette ble spådd av Albena Gospodinova - leder for den territoriale enheten - avdelingen Sliven i Executive Agency for Vine and Wine, sitert av DariknewsBg.

Ifølge Gospodinova er det eksakte tallet for 2015 fortsatt uklart, men etter høstens slutt vil dataene være tilgjengelige. På grunn av vingårdens utmerkede tilstand for øyeblikket er prognosene ganske oppmuntrende.

I Sliven og Yambol behandles de resulterende avlingene i tillegg til voksende vinstokker. I disse områdene er det atten vingårder som jobber med sortene Merlot, Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc og andre.

I følge folk som er kjent med saken, vil det ikke bare være en rikelig høst i år, men fruktene vil også være av bedre kvalitet enn i fjor høst. Høy avkastning er også en grunn til at innkjøpsprisene blir lavere. Dette motvirker produsentene sterkt og får dem til å selge til lave priser.

Hvert år presser vinprodusenter og forhandlere oss til å selge produktene våre for ingenting. Med lave kjøpspriser er vi tapt, vi kan ikke engang dekke kostnadene, kommenterte drueprodusenter fra Sandansko til StandardnewsCom.

Vines
Vines

Derfor har de fleste av dem bestemt seg for ikke å selge druene sine til vinprodusenter, men stole på at privatpersoner kommer til stedet for å kjøpe frukt av høy kvalitet. Vinprodusentene forklarer at kjøpere kommer fra Pirin, Kyustendil, Pernik og Sofia.

Imidlertid har produsenter funnet en annen måte å tjene penger på. Denne delen av høsten, som de ikke klarte å selge, bytter de mot andre matvarer produsert av bulgarske bønder. På denne måten får de ferske poteter, bønner og ved.

De kommer fra Samokov og Yakoruda med poteter og bønner, og vi vil gi dem druer, forklarer ordføreren i Sandanski-landsbyen Vranya Valeri Popov.

Anbefalt: