Hvordan Forhindre Den Store Julen For Mye

Video: Hvordan Forhindre Den Store Julen For Mye

Video: Hvordan Forhindre Den Store Julen For Mye
Video: Sports cylinder from the ring Minsk 3.227. BEWARE MARRIAGE !! 2024, September
Hvordan Forhindre Den Store Julen For Mye
Hvordan Forhindre Den Store Julen For Mye
Anonim

Julen nærmer seg og dette fordamper alle begrensninger som er forbundet med matbegrensning. Når disse høytidene kommer, begynner folk å spise en enorm mengde mat, som om de ikke har spist før.

Sannsynligvis er årsakene at det er store delikatesser på bordet og vertinnen har prøvd å gjøre noe interessant og annerledes for ferien, samt det faktum at vi samles med familiene våre. Dette disponerer utvilsomt oss til å legge vekt på mat rundt jul.

Samtidig løper det beroligende ledemotivet til "Jeg er på diett etter 1. januar" eller "Det er jul en gang, så hva" hele tiden gjennom hodene på oss. Hvis du også synes det er vanskelig å forhindre overspising, er det noen tips som kan hjelpe deg å unngå overspising:

Det viktigste er kanskje ikke å sulte - uansett hvilken situasjon du er i, hjemme eller borte. For å unngå ubehagelige situasjoner og bli sulten når du går på fest eller gjester, må du spise noe på forhånd hjemme. Hvis du lar magen være tom for lenge, vil du sannsynligvis spise mer enn du trenger når du sitter ved bordet.

Ikke la vertinnen overfylle tallerkenen din - hvis du er hjemme er det enkelt, men når du er gjest er ting mer komplisert. Hvis vertinnen ikke overholder dine ønsker, ikke føl deg forpliktet til å spise alt som er servert til deg.

Spise i julen
Spise i julen

Du trenger heller ikke å prøve alt på bordet - det er best å spise maten du foretrekker og elsker mest. På denne måten vil du unngå unødvendig tråkk.

Ikke hør på den konstante oppfordringen fra verten om å spise - denne vanen med å bli fortalt "Kom igjen, du spiser ikke noe" eller "Spis, spis, det er helligdager" burde ikke bry deg.

Unngå store mengder alkohol på høytider - mat er bare en side av ting. Mye vin og konjakk helles alltid i julen, og hvis du vil unngå overvekt på høytider, er det best å unngå alkohol. Husk at alkohol fremkaller appetitt. Det er bra å begrense kullsyreholdige søte drikker.

Ikke spis noe bare fordi hvis ingen spiser det, blir det kastet. I tilfelle du er vert og ikke har klart å beregne delene, kan du legge matvarer i esker og sette dem i fryseren. På denne måten vil du ha et ferdig måltid i dagene etter ferien, når du ikke har tid til å lage mat.

Ikke hold deg ved bordet hele tiden - det er åpenbart at disse høytidene i vårt land nesten bare er knyttet til å spise og drikke. Prøv å finne en annen aktivitet - gå en tur eller lek med barn og deres nye leker.

Anbefalt: