Vitamin B3 Kurerer Alkoholisme Og Alvorlig Depresjon

Video: Vitamin B3 Kurerer Alkoholisme Og Alvorlig Depresjon

Video: Vitamin B3 Kurerer Alkoholisme Og Alvorlig Depresjon
Video: Paradise or Oblivion 2024, September
Vitamin B3 Kurerer Alkoholisme Og Alvorlig Depresjon
Vitamin B3 Kurerer Alkoholisme Og Alvorlig Depresjon
Anonim

Det er nesten ingen medisiner som pasienter ikke kan gi opp. Det perfekte stoffet, ifølge farmasøytiske selskaper, kurerer ikke mennesker i utgangspunktet. For for at medisiner skal være lønnsomme, må folk ta dem i lang tid. Og er de den beste måten å behandle alt fra begynnelsen? Svaret vil være et stort nei.

For mange kroniske sykdommer er det fornuftig å prøve en rusfri tilnærming. For det første fordi det er svært lite sannsynlig at de har så mange bivirkninger, og for det andre, i mange tilfeller vil de sannsynligvis ha større sjanse for å håndtere det underliggende problemet i stedet for å behandle symptomene alene.

I følge en liten gruppe uavhengige amerikanske leger og ernæringseksperter kan alle de forferdelige moderne sykdommene, som kreft, hjerteproblemer, etc., kureres gjennom et spesielt kosthold og vitamindoser. Dette er den såkalte ortomolekylære metoden (terapeutisk ernæring), som ikke har blitt nevnt i noen medisinsk skole eller universitet på flere tiår.

Dr. Abram Hofer har jobbet med Bill Williams, grunnleggeren av anonyme alkoholikere (AA). De to ble gode venner. Bill Williams led av alvorlig depresjon, og Abram foreslo: "Du må ta Niacin (vitamin B3)." 3000 milligram niacin om dagen eliminerte Williams depresjon. Så foreslo Bill Williams at alkoholikere prøvde vitamin B3-behandling for å se om det hjalp til med depresjon og alkoholisme."

Vitamin B3 kurerer alkoholisme og alvorlig depresjon
Vitamin B3 kurerer alkoholisme og alvorlig depresjon

Flertallet av niacinbrukere hadde en betydelig forbedring. Da ønsket Bill Williams, grunnleggeren av AA, at AA skulle bruke niacin og vitaminbehandling. Men AA-ene hadde allerede infiltrert medisinsk yrke og nektet. Den dag i dag fokuserer AA på en rekke trinn som alkoholikere må ta for å slutte å drikke. Men de anbefaler ikke vitaminbehandling.

I en tid der det er økende bekymringer om antidepressiva forårsaker selvmord. Det var flere aktivister som hevdet at disse stoffene forårsaket problemer. Regulatorer og farmasøytiske selskaper har benektet dette.

I følge en studie av skudd i amerikanske skoler, var morderen i de fleste tilfeller på antidepressiva eller stoppet dem snart. Ingenting av dette blir hørt i retten?

Dr. Andrew Sol, som er doktor i naturvitenskap, ernæringsfysiolog og forfatter av mange artikler om emnet, snakker om sitt arbeid med en dame som hadde en sjokkerende selvmordsdepresjon.

Amerikaneren var omtrent 50 år gammel og bodde sammen med familien. Denne kvinnen tilbrakte hele dagen i hjørnet, vendt mot veggen - helt ikke-kommunikativ, uten å snakke og uten å spise med noen. Hun ble tatt hånd om av en psykiater, som forståelig nok holdt henne på forskjellige medisiner.

Kvinnens familie, frustrert over den totale mangelen på behandlingsresultater, henvendte seg til Dr. Sol og spurte om diettbehandlingen han praktiserte. Ernæringsfysiologen nevnte Dr. Hofers arbeid med niacin.

Vitamin B3 kurerer alkoholisme og alvorlig depresjon
Vitamin B3 kurerer alkoholisme og alvorlig depresjon

Fordi kvinnen var alvorlig syk, nevnte Soyle at Dr. Hofer normalt ga 3000 mg niacin om dagen. Men noen mennesker trenger mye mer for å gi henne så mye hun trenger til hun føler seg bedre. Folket var enig.

Ved 11.500 mg daglig sto kvinnen stille ved bordet og kontaktet familien som om ingenting hadde skjedd. Mannen hennes kom tilbake til psykiateren for å bevise for ham de ekstremt gode resultatene av vitaminbehandlingen med niacin.

I en negativ tone svarte spesialisten at han ikke var sikker på at kvinnen skulle ta så mye niacin, fordi det kan være skadelig. På hans resept ble dosene med vitamin B3 stoppet og kvinnen kom tilbake til hjørnet.

Dr. Sol stiller retorisk spørsmålet "Er niacin trygt?" "Det er ingen dødsfall i året fra det. Bare 1 eller 2 tilfeller har blitt tilskrevet ham de siste 20 årene, som i gjennomsnitt er mindre enn 1 per år. Og hvor mange deprimerte mennesker får en dødelig slutt og avslutter livet?

Ifølge statistikk dør 39 000 mennesker hvert år på grunn av unødvendige operasjoner og andre feil på sykehus. 80.000 dør av infeksjoner mens de er innlagt på sykehus. Svimlende 106.000 mennesker dør av bivirkninger fra stoffene.

Dødsfallet fra hjerte- og karsykdommer er 652 486, kreft - 553888 dødsfall og 225 000 dødsfall på grunn av feil i moderne medisin.

Dr. Sol, som er en lidenskapelig tilhenger av urtebehandling og vitamindoser, er fast bestemt på at alle disse menneskene er ofre for medisinsk uvitenhet når det gjelder ernæring.

Du kan få vitamin B3 eller niacin fra maten. Husk å ta med fisk, alle frokostblandinger, ølgjær, lever, frokostblandinger, egg, stekte peanøtter, fjærfe, som kylling, ender, kalkun, etc., avokado, dadler, fiken, tørkede svisker.

Anbefalt: