Pickles Og Surkål Bekjemper Influensa Denne Sesongen

Video: Pickles Og Surkål Bekjemper Influensa Denne Sesongen

Video: Pickles Og Surkål Bekjemper Influensa Denne Sesongen
Video: Pickled white cabbage_ Iranian pickles، 白キャベツのピクルスイランのピクルス، ترشی کلم سفید ترشی ایرانی، 腌制白菜伊朗腌制 2024, September
Pickles Og Surkål Bekjemper Influensa Denne Sesongen
Pickles Og Surkål Bekjemper Influensa Denne Sesongen
Anonim

Direktøren for det nasjonale senteret for smittsomme og parasittiske sykdommer, professor Todor Kantardjiev, oppfordret bulgarere til å legge vekt på sylteagurk og surkål på nasjonal TV for å bekjempe influensa i løpet av sesongen.

Ifølge professoren er influensa en farlig sykdom, men det er ikke rom for frykt. Generelt er det en tendens til at færre mennesker lider av virussykdommer sammenlignet med samme periode i fjor.

Imidlertid anbefalte han å avstå fra å gå på jobb ved de første symptomene på influensa, samt å bruke antibakterielle kluter og ansiktsmasker for beskyttelse. D-vitamin, som styrker immuniteten, er også en hjelper mot influensa.

Det viser seg at de tradisjonelle bulgarske "vinter" -salatene er en ekstremt passende måte å fylle kroppen på med vitaminer. Det har blitt funnet at naturlig gjæret kål gir menneskekroppen mer vitamin A, C og K enn rå.

Surkål
Surkål

En annen fordel med dette produktet er at det er lite kalorier, samtidig som det skaper en metthetsfølelse. Melkesyre, som er et naturlig konserveringsmiddel, stimulerer produksjonen av gunstige bakterier og oksyderer tarmens mikroflora.

Melkesyrebakterier har generelt evnen til å styrke immunforsvaret. Noen studier hevder til og med at sylteagurk beskytter mot kreft fordi de motvirker tarmenzymer fra å bli kreftfremkallende.

En viktig detalj er at surkål inneholder flere probiotika. Det er grunnen til at kål og kåljuice passer for de som lider av sår og gastritt, så vel som for de som har bakrus.

Gjæren som dannes under gjæringen av sylteagurk og sylteagurk reduserer nivået av sukker og stivelse, noe som gjør det lettere å absorbere næringsstoffer i kroppen.

I tillegg er surkål en god kilde til vitamin B12, som er nødvendig for at nervesystemet skal fungere bra.

Anbefalt: