Krydder Under Graviditet

Video: Krydder Under Graviditet

Video: Krydder Under Graviditet
Video: Graviditet 2024, September
Krydder Under Graviditet
Krydder Under Graviditet
Anonim

Graviditet er en periode der krydder ikke har noen plass i en kvinnemeny. Dette er enten fordi den vordende moren ikke tåler dem, eller leger anbefaler å ikke overdrive noen av dem - for eksempel krydret krydder.

Det er funnet at for krydret eller salt mat ikke er egnet for gravide kvinner. Imidlertid er grønne krydder ekstremt nyttige fordi de beroliger magen, hjelper fordøyelsen og øker tonen.

Det er viktig for gravide å foretrekke krydder som har gjennomgått varmebehandling. De skal ikke bruke ferdige blandinger av krydder, fordi de inneholder mye salt. De bør vite at tørkede krydder er mye mer konsentrerte enn de i rå form.

Konsum av persille i graviditetens første trimester anbefales ikke. I de følgende månedene kan det legges til måltidene, men bare med måte. Persille øker strømmen av melk etter fødselen.

Dill
Dill

Dill er rik på mange vitaminer og sporstoffer som er nødvendige av forventede mødre, men bør tas i begrensede mengder. Det er ekstremt egnet etter graviditet fordi det, som persille, øker strømmen av melk og beroliger babyens kolikk.

Laurbærblad bør unngås i løpet av de ni månedene, fordi det i store mengder forårsaker livmorsammentrekninger.

Ifølge en indianer, hvis en gravid kvinne bruker gurkemeie regelmessig, vil babyen ha fantastisk skinnende hud. Gurkemeie er et naturlig smertestillende middel, men du bør være forsiktig med det fordi det virker dehydrering.

Koriander forfrisker, fjerner syrer og forbedrer fordøyelsen. Har en liten dreneringseffekt. Det fungerer bra mot utmattelse som er typisk for gravide kvinner.

Ingefær
Ingefær

Infusjonen av ingefærrot hjelper mot morgenkvalme, typisk for graviditetens første trimester. Ingefær bekjemper forkjølelse, øker immuniteten, fjerner giftstoffer og forbedrer fordøyelsen.

Kanel skal ikke brukes under graviditet fordi det har en negativ effekt på livmoren.

Hvitløk bør også konsumeres med forsiktighet, da det kan forårsake livmor sammentrekninger.

Sort pepper toner og forbedrer fordøyelsen, men anbefales ikke til gravide kvinner med sår eller gastritt.

Anbefalt: