Aprikoskjerner Stopper Utviklingen Av Kreft

Video: Aprikoskjerner Stopper Utviklingen Av Kreft

Video: Aprikoskjerner Stopper Utviklingen Av Kreft
Video: Hvordan kjennes en kreftkul ut? Tegn på brystkreft 2024, September
Aprikoskjerner Stopper Utviklingen Av Kreft
Aprikoskjerner Stopper Utviklingen Av Kreft
Anonim

Resultatene av langsiktig overvåking av levetiden i Pakistan og kostholdet deres har vist at daglig forbruk av aprikoser og aprikoskjerner er grunnlaget for deres levetid. Ifølge forfatterne av studien skyldes dette vitamin B17, som finnes i store mengder i disse fruktene og nøttene.

Kreft er en ukjent sykdom for innbyggere i Hunza-dalen, som ligger på grensen mellom Pakistan og India. Eksperter tilskriver dette antikrefteffekten av aprikoser og aprikoskjerner, som er en integrert del av deres daglige meny.

Aprikoser og deres nøtter er rike på vitamin B17 eller den såkalte. amygdalin eller laetrile. Amygdalin består av to sukkermolekyler. Den ene er bendalzehyd og den andre er cyanid.

Å tildele den til gruppen vitaminer er ikke helt riktig, siden nyere studier viser at amygdalin faktisk er en vitaminlignende forbindelse.

Laetrile er et av de kraftigste stoffene for å bekjempe kreft og kreft. En rekke onkologiske studier viser at bruken er effektiv i hvert stadium av ondartede sykdommer, og regelmessig bruk fører til sammentrekning av eksisterende metastaser.

Hvert år, med begynnelsen av våren og spirende aprikostrær, slutter innbyggerne i Hansedalen å spise annen mat og forblir på et strengt kosthold av en bestemt lokal drink, som er tilberedt av tørkede aprikoser og vann.

Slik feirer pakistanere sin sultne vår. Deres diett av tørkede aprikoser fortsetter til frukten modner.

Aprikoser
Aprikoser

På denne måten lager de kloke innbyggerne i denne eldgamle staten opp tilstrekkelig mengde amygdalin og avgifter samtidig kroppen. Det er ingen onkologiske sykdommer blant dem.

Selv om aprikoser og aprikoskjerner, i motsetning til medisiner, ikke har noen bivirkninger, anbefales det å ikke overdrive bruken av dem. Dette skyldes cyanidmolekylet i sammensetningen av vitamin B17.

I kampen mot kreft som tykktarmsvulst, kan livmorkreft, brystkreft og andre være et behandlingsforløp med aprikoskjerner, som varer nøyaktig 28 dager.

I løpet av den første uken av behandlingen, ta tre nøtter tre ganger om dagen, helst før måltider. Det anbefales å spise nøttene klokka 7.00, 13.00 og 19.00, og de bør tygges veldig godt.

I den andre uken opprettholdes inntaksmetoden til nøtter, men antallet øker med 1 per inntak. I løpet av den siste uken av behandlingsforløpet tas seks aprikoskjerner tre ganger om dagen før måltider.

Det anbefales å begrense inntaket av pasta, raffinert sukker, samt meieriprodukter og kjøttprodukter, spesielt rødt kjøtt og fløte, innen behandlingsforløpet med aprikoskjerner.

Anbefalt: