De Mest Delikate Kyllingvingene Er De Smuglede

Video: De Mest Delikate Kyllingvingene Er De Smuglede

Video: De Mest Delikate Kyllingvingene Er De Smuglede
Video: 10 ЛУЧШИХ и ХУДШИХ РУЧЕК ДЛЯ ЭФФЕКТА МИКРОПЛАСТИНЫ Шэрон Фаррелл 2024, September
De Mest Delikate Kyllingvingene Er De Smuglede
De Mest Delikate Kyllingvingene Er De Smuglede
Anonim

Frihet har forskjellige dimensjoner. Det er universelt for alle og strengt individuelt i måten folk forstår det på. Og mens for noen uttrykkes frihet i fri bevegelse og fri meningsytring, for andre kan til og med noen kyllingvinger symbolisere avvisning av sjakler.

Palestinerne, som bor i de israelsk okkuperte områdene i Gaza, har lenge funnet en måte å avvise isolasjonen de er utsatt for. Til tross for de mange sjekkpunktene og væpnede vaktene, vil folks søken etter frihet alltid finne en måte å unngå begrensninger.

For innbyggerne i Gaza går veien til frihet og drømmende, men forbudte gleder gjennom hundrevis av underjordiske tunneler. Derfra leverer driftige smuglere alt det er marked for. Varer på det svarte markedet er det mest varierte og spenner fra byggematerialer, våpen, smarttelefoner til luksusbiler og bruder.

Hurtigmat
Hurtigmat

Mer populært enn våpnene er imidlertid KFCs knasende kyllingvinger og appetittvekkende Big Mac-smørbrød. Til tross for den relativt høye prisen på disse fristelsene, mangler det ikke folk som er villige til å spise vestlig "hurtigmat".

Minst 4 timer går fra bestillingstidspunktet til levering av drømmekyllingvingene, som langt fra oppfyller definisjonen av "hurtig frokost". Årsaken til den langsomme leveransen er at de nærmeste restaurantene til Palestina fra kjedene til verdensberømte produsenter ligger i El Arish, Egypt.

Burgere
Burgere

Det er der driftige handelsmenn kjøper et dusin sprø kyllingbitt for $ 12, som de selger noen timer senere, allerede kjølt for så mye som $ 27.

De høye kostnadene ved disse delikatessene, som er forbudt i Palestina, er forbundet med vanskeligheter med å levere dem. Utrolig, men sant - levering av en del stekte vinger innebærer mange telefonsamtaler, bankoverføringer og vanskelig koordinering med Hamas-regjeringen. En dollar for bestikkelse her, en dollar for bestikkelse der - og bare 4-5 dollar gjenstår for kjøpmann.

Sannheten er at verken den næringsdrivende gjør det fordi han tjener stort på disse avtalene. Heller ikke palestinere bestiller dem fordi de er så store fans av søppelmat. Enkelt, det som veier tyngst for innbyggerne i de okkuperte områdene, er den globale isolasjonen de befinner seg i.

Med psykologprofessor Fadel Abe Heens ord: "De drømmer om alt utenfor grensene - akkurat som en fange drømmer om frihet utover sperrer."

Så hvis du noen gang har lurt på hvor de smakfulleste og dyreste kyllingvingene i verden er, vet du allerede svaret - på Gazastripen. Der har "hurtigmat" en smak av frihet.

Anbefalt: