Ostemassen Blir Skapt I Magen Til Et Dyr

Video: Ostemassen Blir Skapt I Magen Til Et Dyr

Video: Ostemassen Blir Skapt I Magen Til Et Dyr
Video: A brie(f) history of cheese - Paul Kindstedt 2024, September
Ostemassen Blir Skapt I Magen Til Et Dyr
Ostemassen Blir Skapt I Magen Til Et Dyr
Anonim

I følge en av de kulinariske teoriene om opprinnelsen til cottage cheese, ble den opprettet da våre forfedre bestemte seg for å holde melk lenger i magen til et slaktet dyr. Under påvirkning av enzymer i magen har melken blitt til cottage cheese. Så oppdaget man for første gang hvor deilig det kan være.

Den tørkede ostemassen, dryppet med smeltet smør, ble til et hermetisk produkt som varte i mange dager. Tradisjonene for bruken er veldig forskjellige i forskjellige nasjoner. Noen bruker den som en dessert der de tilsetter frukt og sukker. Andre blander det med vin, andre - med salte krydder.

Høstost er bedre enn alle meieriprodukter når det gjelder proteinkonsentrasjon og absorpsjonshastighet. Den inneholder en veldig liten prosentandel fett og er ideell for de som vil ned i vekt. Ostekaker bruker vanligvis de feteste ostemassen, så unngå dem hvis du vil gå ned i vekt.

For å forbedre stoffskiftet, gjør en lossedag med cottage cheese en gang i måneden. 100 g cottage cheese forbrukes 4 ganger, noen dråper honning kan tilsettes den. Til tross for sine nyttige egenskaper, kan cottage cheese imidlertid være farlig. Hvis den ikke er fersk, kan den forårsake allergiske reaksjoner.

Fersk cottage cheese skal ikke ligge i kjøleskapet i mer enn 2 dager. Da er det ikke egnet for direkte forbruk, men bare for å lage kaker eller sylteagurk. Høstost absorberes lettest av kroppen hvis den kombineres med frukt.

Anbefalt: