Hvordan Innrede Det Mest Komfortable Kjøkkenet, Se Her

Video: Hvordan Innrede Det Mest Komfortable Kjøkkenet, Se Her

Video: Hvordan Innrede Det Mest Komfortable Kjøkkenet, Se Her
Video: Вяжем красивую летнюю женскую кофточку со спущенным рукавом из хлопковой пряжи спицами. Часть 1. 2024, September
Hvordan Innrede Det Mest Komfortable Kjøkkenet, Se Her
Hvordan Innrede Det Mest Komfortable Kjøkkenet, Se Her
Anonim

For at kjøkkenet vårt skal være komfortabelt, trenger det ikke å være stort, men det skal ordnes slik at vi har lett tilgang til alt vi trenger, det skal være lyst og ha store benkeplater for kutting, elting, ordning, etc.

I tillegg, når vi lager et nytt kjøkken, må vi vurdere mange andre ting. Vi starter med plasseringen av kjøkkenet, da dette er stedet hvor vertinnen tilbringer en stor del av tiden sin, er det godt å velge et solrikt og koselig sted med store vinduer og naturlig lys. Når dette ikke er mulig, kan du designe mer belysning, det kan være en lysekrone i midten av rommet, men også flere lokale på de stedene som er mest brukt - vask, benkeplater, komfyr.

Det komfortable kjøkkenet har en hoved- og tilleggsdisk. På hovedsiden kutter vi, elter, ordner og ordner maten, og på tilleggsutstyret oppbevarer vi apparatene som vi forbereder produktene for å tilberede.

Vasken skal være midt på begge benkeplatene, fordi den gjør at vi raskt kan tilberede mat før vi kutter, moser osv.

Ovnens sted er på slutten, vanligvis er det et utløp for hetten. Det må være på trygg avstand mens vi "kjemper" med noen vanskeligere å håndtere produkter, for eksempel gresskar.

Hvis det er mulig, bør oppvaskmaskinen være nær vasken. Det er bra å ha et stort skap for vaskemidler og også et stort skap for gryter og panner, samt store og dype skap for oppvask.

Vurder hvilke typer og hvor mange kopper du har for å estimere hvor mange hyller du trenger i skapet, som skal være over eller rundt vasken, som, når du er i midten, gir rask tilgang til disse skapene.

Ved siden av sidebordet er det fint å ha et skap for mindre apparater som ikke brukes daglig. Du kan velge farge og modell selv, men det er fint hvis skapdørene lukkes jevnt, fordi levetiden til kjøkkenet vil bli forlenget.

I de andre "høye" skapene holder vi vanligvis ting til spesielle eller festlige formål eller skjuler medisinene for barna, så uansett hvor de befinner seg, tilpasser vi oss det.

Dette er et av de mulige alternativene for et komfortabelt kjøkken.

Anbefalt: