Tibetansk Diett For Blodrensing

Video: Tibetansk Diett For Blodrensing

Video: Tibetansk Diett For Blodrensing
Video: Huge Tibetan Food - 11 Traditional Dishes in Lhasa, Tibet! 2024, September
Tibetansk Diett For Blodrensing
Tibetansk Diett For Blodrensing
Anonim

Et sunt og sunt kosthold fra Tibet kan hjelpe deg med å fjerne giftstoffer fra blodet ditt, og dermed redusere risikoen for hjerneslag og hjerteinfarkt.

I denne dietten i 25 dager hver dag, må du drikke en spesialtilberedt drink. Drikken drikkes alltid om morgenen og alltid på tom mage. 1-2 glass av drikken skal drikkes.

Drikken tilberedes av 300 gram løk og 1 kilo sitroner. De to ingrediensene finhakkes og legges i 1,5 liter kokende vann. La stå under lokket i 15 minutter for å frigjøre alle de gunstige egenskapene til løk og sitroner.

Løk
Løk

Studier har vist at løk og sitroner, som er en del av denne dietten, fungerer som et forebyggende tiltak mot mange kreftformer og styrker det menneskelige immunforsvaret. Avkoket kan også redusere risikoen for hjerteinfarkt og hjerneslag betydelig.

Sitroner er rike på sitronsyre, som stimulerer magesaft og også reduserer blodsukkerproduksjonen. Pektinet i sitrus derimot undertrykker appetitten og skaper en metthetsfølelse i 4 timer etter inntak.

En stor hjelper i fordøyelsen er vitamin C, som er rikelig med sitroner.

I tillegg hjelper løk mot slitasjegikt og forynges, og sitron virker mot stress, nyrestein og hjelper sunne tannkjøtt.

Sitron
Sitron

Det er funnet svovelforbindelser i løk som lett absorberes av kroppen. Gjennom blodstrømmen kommer de inn i hjernen og har en positiv effekt på en rekke viktige områder. I tillegg kan løk aktivere og forynge celler.

Hvis du vil gjenta denne dietten, må du vente minst 10 dager før du begynner å konsumere avkoket.

I løpet av denne rensende dietten er det obligatorisk å følge alle andre regler for sunn mat. Dette betyr at du må begrense animalsk fett og alkohol.

Dietten kan bare rense klinisk sunne mennesker, dvs. hvis du har noen helseproblemer og bruker denne dietten, kan du bare skade helsen din.

Anbefalt: