Mer Iskrem - Mindre Stress

Video: Mer Iskrem - Mindre Stress

Video: Mer Iskrem - Mindre Stress
Video: Stress Relief Anti-stress Squeeze-8670366 2024, September
Mer Iskrem - Mindre Stress
Mer Iskrem - Mindre Stress
Anonim

Iskrem reduserer stress og bekjemper søvnløshet. Denne konklusjonen ble nådd av eksperter fra American Institute of Biomolecular Chemistry.

Isbehandlingen, som er så populær blant både barn og voksne, hjelper faktisk med stress takket være tryptofan, som finnes i melk og fløte.

Tryptofan er et naturlig beroligende middel som beroliger nervesystemet, forbedrer humøret og hjelper folk med å bekjempe søvnløshet.

Sjokoladeis er også nyttig. Sjokolade øker hjertefrekvensen, øker blodtrykket, det vil si akkurat som koffein er et naturlig stimulerende middel.

Iskrem har en plass i moderne forebygging av gastrointestinale sykdommer. Når den er laget på basis av yoghurt, har den en gunstig effekt på tarmens mikroflora. Når isfristelsen kommer sammen, faller bakteriene som kroppen trenger.

Sjokolade is
Sjokolade is

Fordelen med yoghurtis er at den i frossen form kan beholde sine nyttige egenskaper i lang tid, for i løpet av denne tiden "sover" bakteriene frosne.

Iskrem er rik på vitaminer og mineraler. Den inneholder vitaminene A, B, J, E og P, som er bra for øynene og huden. Den inneholder også fosfor, nødvendig for bein og vekst, magnesium, kalium og jern.

De helbredende egenskapene til denne delikatessen ble anerkjent selv av faren til medisin Hippokrates. I det gamle Hellas og det gamle Roma ble iskrem ansett som medisinen til aristokratene. Selv den berømte general Alexander av Macedon ble behandlet med ham.

Anbefalt: