Drikk Kakao Hver Dag I 3 Måneder, Og Du Vil Forynge Deg

Video: Drikk Kakao Hver Dag I 3 Måneder, Og Du Vil Forynge Deg

Video: Drikk Kakao Hver Dag I 3 Måneder, Og Du Vil Forynge Deg
Video: Jeg filmet 1 sekund hver dag i 1 år | Ferdig video! 2024, September
Drikk Kakao Hver Dag I 3 Måneder, Og Du Vil Forynge Deg
Drikk Kakao Hver Dag I 3 Måneder, Og Du Vil Forynge Deg
Anonim

Ungdommens magiske eliksir, som vil holde tankene i form selv i alderdommen, er kakaodrinken. Bare 3 måneder med vanlig forbruk, og du vil forynge hjernen din med opptil 20 år, viser en ny studie.

På grunn av innholdet av kakaoflavonoider, kan drikken gjenopprette svekkelseshukommelsen forårsaket av økende alder. Vanligvis begynner folks hukommelse å forråde dem omtrent 50 år gammel.

Det er da de trenger å begynne å drikke mer regelmessig kakao, ifølge en studie i tidsskriftet Nature Neuroscience.

Studien ble utført med mennesker som lider av Alzheimers og demens. Tre måneder etter en diett rik på kakaoflavonoider begynte hukommelsen til eldre å komme seg.

Endringene var synlige etter at hjernen deres ble skannet før og etter eksperimentene.

Da vi så detaljert på hjerneskanningen til deltakerne i studien, fant vi en betydelig forbedring i funksjonen til et av de viktigste underområdene i hippocampus, sier forskerteamet.

Kakao
Kakao

Studien involverte 37 personer i alderen 50 til 60 år. De ble delt inn i to grupper. Den første gruppen tok 900 mg kakaoflavonoider per dag, og den andre gruppen - bare 10 mg.

På slutten av studiens tremånedersperiode viste deltakerne fra den første gruppen forbedring av testene for minnevurdering.

Kakaodrikk er også indikert som et naturlig antidepressivt middel, da det inneholder enzymer som frigjør lykkehormonene - serotonin og dopamin. Det anbefales å fremme en positiv holdning hos mennesker som opplever sterk angst og frykt for fremtiden.

Å drikke en kopp varm kakao gir de samme energiforsterkende resultatene som en kopp kaffe med samme størrelse, uten å få hjerteproblemer som koffeinholdig drikke.

Anbefalt: