Hvordan Lage En Hjemmelaget Skrubb Med Kjøkkenprodukter?

Video: Hvordan Lage En Hjemmelaget Skrubb Med Kjøkkenprodukter?

Video: Hvordan Lage En Hjemmelaget Skrubb Med Kjøkkenprodukter?
Video: How to make Exfoliating Body Scrubs; Formulating for Beginners 2024, September
Hvordan Lage En Hjemmelaget Skrubb Med Kjøkkenprodukter?
Hvordan Lage En Hjemmelaget Skrubb Med Kjøkkenprodukter?
Anonim

Hjemmelaget skrubb av honning, yoghurt og kaffe er veldig nyttig for kroppen og for mennesker med hudproblemer. La oss analysere produktene som ble brukt til å lage det.

Honning er det mest universelle produktet for behandling av alle sykdommer. Starter med bronkiale problemer og slutter med hudsykdommer. Honning nærer huden, gjør den jevnere, mykere og til og med i hyppigere bruk kan slette hudformasjoner.

Det anbefales når du gjør det hjemmelaget skrubb med kjøkkenprodukter, skal honningen være litt varm. Dette er fordi det blir lettere å spre og blande med de to andre produktene, og vil lettere trenge inn i huden når den er nær kroppstemperaturen.

Fordelene med yoghurt er også mange. Det er bra å velge det med et høyere fettinnhold. Jo mer fet det er, jo bedre er det for huden din. Det hydrerer i dybden, det trenger ikke å være varmt, men det er bedre å ikke være direkte fra kjøleskapet. I kombinasjon med honning er det veldig bra for huden.

Kaffen må males. Det fungerer som sand overalt hjemmelaget skrubbeblanding og fjerner ansamlinger på huden.

For å lage skrubben til en gang du trenger - en halv kopp yoghurt, en spiseskje honning og en teskje kaffe. Du kan lage en større dose og oppbevare den i kjøleskapet til neste bruk, men det er bra at melken er fersk.

Skrubb med melk og honning
Skrubb med melk og honning

Når vi lager en hjemmelaget skrubb, først legger vi melk, så honning og til slutt kaffen, og blander de to første ingrediensene veldig bra - ca 3-4 minutter, og kaffen og noen få sekunder er nok. Ellers vil den oppløses fullstendig og vil ikke ha den ønskede effekten. Og det må være i klumper.

Du kan bruke blandingen med en kroppssvamp eller for hånd, men det vil være fint å gjøre det i sirkulær bevegelse. Kaffe, i tillegg til å fungere som en skrubb, har og virker anti-cellulitt handling i områdene der du trenger, varmer huden og strammer den ytterligere.

Påfør skrubben der du vil, det er bra å være med den i 10 minutter for dypere næring og fuktighet, spesielt. Jeg håper jeg har vært nyttig for mange mennesker!

Anbefalt: