For å Holde Oss I God Form Med E-Fit, Hvis Vi Ikke Har Tid

Innholdsfortegnelse:

Video: For å Holde Oss I God Form Med E-Fit, Hvis Vi Ikke Har Tid

Video: For å Holde Oss I God Form Med E-Fit, Hvis Vi Ikke Har Tid
Video: Hvem får Sirene Head? Siren Head leter etter en jente! I det virkelige liv! 2024, September
For å Holde Oss I God Form Med E-Fit, Hvis Vi Ikke Har Tid
For å Holde Oss I God Form Med E-Fit, Hvis Vi Ikke Har Tid
Anonim

Toning og restitusjon etter graviditet

Impulsene til programmet er lave, rettet mot musklene (ben, overarmer), som er tett fylt med nerver og derfor utsatt for anfall med overdreven stimulering. Dette programmet kan brukes til å styrke svake ryggmuskler og problemer etter fødselen.

Det hjelper også å gjenopprette og stramme muskler og bindevev som er strukket under graviditet. Rett etter graviditet kan magemusklene få tilbake sin opprinnelige tone og tilstand med dette programmet. Under amming EMS trening anbefales ikke, da det kan føre til endringer i melkesyrenivået, samt endre smak og ingredienser i melk.

Dette er ikke et resultat av trening i brystmuskel, men av intense helkroppsøvelser (dette er selvfølgelig ikke bare EMS trening, og er et vanlig fenomen).

Under amming, men når babyen begynner å spise annen fast føde, er lett trening mulig. Etter amming kan du gradvis øke treningsintensiteten, noe som vil bidra til å gjenvinne figuren fra før graviditet i en kort periode. De beste resultatene kan oppnås ved gradvis å øke intensiteten på treningsøktene.

Elektromuskulær stimulering
Elektromuskulær stimulering

Smertelindring og rehabilitering

Smerter er kroppens varslingssystem. Hensikten er å forhindre ytterligere skader. Dette programmet er en trygg, ikke-invasiv og stofffri metode for å behandle smerte. Det lindrer smerte ved å plassere elektroder på huden og stimulere nerveender. En av de viktigste effektene av elektronisk stimulering er at den når dypere muskler og beveger dem.

Muskler som er vanskelige å bevege seg på er brystmusklene og musklene ved siden av ryggraden. De er ansvarlige for å opprettholde kroppen vår, men hovedsakelig svekker dem en stillesittende livsstil, noe som fører til rygg- og korsryggsmerter.

Muskelstimulering hjelper disse musklene til å styrke og utføre oppgaven sin - å holde ryggraden smertefri. Programmet kan brukes med hell for leddproblemer, skader og etter operasjoner!

E-passform
E-passform

Kroppsbygging

Dette programmet er designet for å bygge muskler og opprettholde muskelmasse uten å spenne leddene. Trening er lik vekttrening ved at den fokuserer på å bygge muskler. I løpet av programmet utføres lange øvelser med lavfrekvent muskelbelastning på hele kroppen, med fokus på en bestemt muskelgruppe med høyere frekvens og pulsbredde.

Avhengig av klientens behov kan lengden på oppsigelsene og bruddet mellom dem variere. Øvelsene er utmerkede for å opprettholde nivå og er ikke stressende for leddene. Et utmerket tillegg til de tradisjonelle treningsøvelsene. For å oppnå ønsket resultat er det viktig å opprettholde en diett.

Fitness

Dette programmet er designet for kunder som ikke trener regelmessig, er overvektige og / eller har svake / inaktive muskler. Som et resultat av regelmessig trening, kan programmet forbedre muskeltonus og struktur. Avhengig av individnivå kan lette vekter til og med legges til for å gjøre treningen mer effektiv. Ved å øke belastningen trinn for trinn, kan selv eldre mennesker eller de med svake muskler oppnå raske resultater i muskelbygging.

Hvis du vil prøve prosedyrene med E-fit, klikker du på lenken med kampanjeprisene: https://ofertomat.bg/offers/view/2430.html

www.efit.bg; Facebook: E-fit Bulgaria

Anbefalt: