Hvordan Kutte Grønnsaker Vakkert

Video: Hvordan Kutte Grønnsaker Vakkert

Video: Hvordan Kutte Grønnsaker Vakkert
Video: Hvordan kutte og hakke som en kokk 2024, September
Hvordan Kutte Grønnsaker Vakkert
Hvordan Kutte Grønnsaker Vakkert
Anonim

De forskjellige artene grønnsaker hakkes avhengig av hva de skal brukes til. For eksempel kuttes poteter, gulrøtter og rødbeter i lange grønnsakspinner.

Opprinnelig kuttes de i skiver, og kuttes deretter på langs. Hvis skivene er tykkere, så blir selvfølgelig pinnene tykkere. Slike tykke pinner blir lett til terninger ved å skjære i flere biter.

På denne måten oppnås ideelle moussaka-terninger, så vel som for forskjellige typer retter. På denne måten kan du kutte ikke bare poteter, men også agurker, tomater, gulrøtter, selleri, epler, courgette.

Ordne med grønnsaker
Ordne med grønnsaker

Skjær agurker, reddiker, auberginer, gulrøtter, tomater, selleri, epler i sirkler. Som er ideell dekorasjon av stoff, potetsalater og salte kaker. Fra de mindre og hardere tomatene dannes vakre kurver som kan fylles med forskjellige fyllinger.

For dette formålet kutter du en del av tomaten til midten, parallelt med de to halvdelene, og danner dermed et tykt håndtak i midten av den øvre delen av tomaten som en ekte kurv.

Nederst på tomaten lager du en hule med en teskje og fyll med fyll etter eget valg. Den kan være fersk eller kokt. Tomater for fylling tilberedes som følger.

Skjær av lokkene og fjern kjernen forsiktig sammen med frøene med en teskje. Så blir de saltet og snudd på hodet for å tømme saften. De tilberedte tomatene er fylte.

Vakkert formede tomater
Vakkert formede tomater

Tomatlokket er festet til det, noe som gir en appetittvekkende og attraktiv look til hors d'oeuvre. Vi kan lage en vifte av sylteagurk ved å kutte den i to. Deretter kuttes hver halvdel på langs.

Brikkene er ikke kuttet til enden, i den nederste delen av agurken forblir de uskårne. Trykk deretter agurken lett med fingeren, så får du en vifte som vi kan dekorere en salat eller kalde smørbrød med.

Kutte grønnsaker for barn
Kutte grønnsaker for barn

Bruk alltid produkter økonomisk. For eksempel kan den myke delen av tomatene, kuttet for å fylle dem, brukes til å tilberede forskjellige typer retter og supper.

For myke tomater brukes til varme retter, og harde tomater - til salater. Umodne tomater modnes ved å la dem ligge i en ren tallerken i solen og bli røde etter noen dager.

Vakkert hakkede grønnsaker er et av de sterkeste våpnene til enhver god husmor. Med dem vil du imponere gjestene og hele familien.

Anbefalt: