Berømte Arabiske Salater

Innholdsfortegnelse:

Video: Berømte Arabiske Salater

Video: Berømte Arabiske Salater
Video: Fattoush Salad // Best Lebanese Recipe 2024, September
Berømte Arabiske Salater
Berømte Arabiske Salater
Anonim

Salater er veldig vanlige i den arabiske verden, men det som skiller dem fra europeiske er krydder. Det er ingen regler for å blande dem, og i de fleste tilfeller tilsettes en stor mengde av dem til salater.

Et annet kjennetegn ved arabiske salater er at i tilberedningen, med unntak av kyst-arabiske land, nesten ingen fisk er til stede som et produkt, men på bekostning av det er veldig populære grønnsakssalater av aubergine, courgette, bulgur og naturlig nok en rekke krydder og urter dem. Slik lager du 2 av de mest berømte arabiske salatene:

Tabule (bulgur salat)

Nødvendige produkter: 220 g bulgur, 3 sitroner, 4 tomater, 110 ml olivenolje, salt etter smak, noen kvister med fersk løk, fersk persille og fersk mynte

Fremstillingsmetode: Bulguren er dynket i nok vann og renset. La renne av. Olivenoljen blandes med saften som er presset fra sitronene og krydret med salt. Skrell en squash, rasp den og skjær den i små terninger. Bland med hakkede ferske krydder. Bulguren tørkes, helles i tomatblandingen og krydres med olivenolje og sitronsaft. Rør om igjen, la stå i 10 minutter for å absorbere krydderne, og server.

Salat med spisskummen

Arabisk salat
Arabisk salat

Nødvendige produkter: 2 eggplanter, 2 tomater, 1 rød paprika, 1 paprika, 1 løk, 3 ss olivenolje, 1 ts spisskummen, 1 ts rød pepper, noen kvist fersk persille og koriander, salt etter smak

Fremstillingsmetode: Løk, tomater, aubergine og paprika kuttes i ikke veldig små terninger, og fersk persille og korinander så fint som mulig. Varm opp olivenoljen og stek løk, pepper og aubergine i den.

Alle produktene skal få en gylden farge, og tilsett deretter tomater, finhakket paprika og tørre krydder. La småkoke i ca 15 minutter og dryss over persille og korinander. Den holder seg i ytterligere 5 minutter, rør, hell i en passende beholder, vent til den er avkjølt og salaten tilberedt på denne måten er klar til servering.

Anbefalt: