Hvordan Lage Deilige Muffins

Innholdsfortegnelse:

Video: Hvordan Lage Deilige Muffins

Video: Hvordan Lage Deilige Muffins
Video: Basic muffin recipe//How to make muffins 2024, September
Hvordan Lage Deilige Muffins
Hvordan Lage Deilige Muffins
Anonim

Muffins med tørket frukt, fersk frukt, kandisert frukt, nøtter, syltetøy og syltetøy har lenge vært populær. De serveres som desserter med kaffe, te eller sirup og er veldig enkle å tilberede. For å ikke kaste bort tid på langvarig baking av kake eller bakverk, bruk små former av silikon, metall og papir.

Hovedingrediensene i muffins er smør, sukker, egg og mel, de er involvert i hver oppskrift, men i forskjellige proporsjoner, og dette bestemmer sluttresultatet.

Smak til, legg til deigen:

- Kakao, sjokolade, kaffe;

- Frukt, tørket frukt, kandiserte frukter;

- Vanilje, forskjellige essenser, kanel;

- Høstost, meieriprodukter.

Og for å gjøre muffinsene mer luftige og myke, tilsettes bakepulver til deigen. Den kan erstattes med natron, som slukkes i syre for å fjerne den spesifikke lukten. Den ferdige deigen helles jevnt i formene, deretter bakt.

Silikonformene er enkle eller sammenkoblet med bakekanaler. Metallformene må smøres med olje eller smør før deigen legges. Papirskjemaer brukes til lett deig og krever ikke forbehandling, men krever spesiell støtte.

Ellers kan deigen falle ut av form.

Her er noen deilige muffinsoppskrifter:

Fruktmuffins med hvit sjokolade

sitronsaft - 2 ts.

fersk melk - 250 ml

olje - 125 ml

egg - 1 stk.

mel - 260 g

bakepulver - 3 ts.

salt - ¼ ts.

sukker - 150 g

hvit sjokolade - 200 g

frukt - 400 g (jordbær, bringebær, bjørnebær eller en blanding av dem)

Fremstillingsmetode: Bland egg, smør, sitronsaft og melk i en bolle med en mikser, visp til det er glatt. Bryt sjokoladen i små terninger og bland den med mel, bakepulver, sukker og salt. Bland de tørre og flytende ingrediensene og rør sakte med en slikkepott.

Tilsett de valgte fruktene og vær forsiktig så du ikke moser og knuser fruktene under omrøring. Fordel deigen i papirformene og legg sjokoladeterningene på toppen.

Stekes i en forvarmet 180 graders ovn i ca 25-30 minutter.

Muffinsene du kan dekorere ved å dekke dem med farget eller hvit sukkerdeig, sjokolade eller fløte, glasur, frisk eller kandisert frukt.

Anbefalt: