Hvordan Lage Flotte Muffins

Video: Hvordan Lage Flotte Muffins

Video: Hvordan Lage Flotte Muffins
Video: Hvordan lage VANILJECUPCAKES 2024, September
Hvordan Lage Flotte Muffins
Hvordan Lage Flotte Muffins
Anonim

Muffins er en type amerikansk småkaker som ser ut som cupcakes. De kan serveres varme, kalde, varme, dryppet med smør.

Imidlertid er de deiligste på dagen for tilberedningen. De er fantastiske til frokost og er veldig vakre. For å lage flotte muffins må du bruke kaldt hardt smør fra kjøleskapet.

Muffinsdeigen blandes veldig forsiktig, den skal se klumpete og dårlig blandet ut. Det er best å blande deigen med en gaffel.

Når muffinsene allerede er bakt, har de hevet seg og skilt seg fra formens vegger, er elastiske å ta på og har en vakker gylden skorpe.

Deigens beredskap kan kontrolleres med et tannpirker, som du kan stikke midt i muffinsen. Hvis pinnen kommer ut av muffinen uten deig, er den klar.

Muffins
Muffins

Fjern de ferdige muffinsene umiddelbart, for hvis du lar dem ligge i formene, blir bunnen våt. Men hvis de er fylt med fløte eller syltetøy, la de stå i noen minutter i formene.

Kalde muffins kan fryses og oppbevares i fryseren i tre måneder. Pakk dem inn i en konvolutt, ta luften ut av den og la dem ligge i fryseren.

For å tine dem, fjern posen, pakk hver muffin i folie, legg dem i en ovn som er forvarmet til to hundre grader, og bake i tjue minutter.

Ikke tine muffinsene i mikrobølgeovnen, da de vil gå i oppløsning og fyllingen vil søle ut. Hvis du tiner dem i en vanlig ovn, vil de se ut som de nettopp er bakt.

For å holde de ferske søte cupcakes ferske lenger, kan du smøre dem med farget sukker glasur eller smørkrem. For å ikke danne en tørr skorpe på toppen, kan du smøre dem med en klump smør eller honning etter baking.

Anbefalt: