Hvorfor Og Hvordan Suge Hvis?

Innholdsfortegnelse:

Video: Hvorfor Og Hvordan Suge Hvis?

Video: Hvorfor Og Hvordan Suge Hvis?
Video: Spirende auberginefrø - Spirende auberginefrø 2024, September
Hvorfor Og Hvordan Suge Hvis?
Hvorfor Og Hvordan Suge Hvis?
Anonim

Hvem sin er kjent for de søramerikanske indianerne. Hun kommer til Europa fra den nye verden. I dag regnes den som fremtidens mat fordi den inneholder lite kalorier, men gir mye energi og inneholder nyttige fiber. Vi vil kort introdusere deg for måtene å forberedelse av hvis, og vi vil introdusere deg for dens historie.

Regelen er en teskje hvis frø å røre inn en tekopp med vann. Om en halv time eller mer vil frøene absorbere væsken og gjøre den til en tykk vegetabilsk gelé. Denne geleringsreaksjonen skyldes de oppløselige fibrene i chiafrø.

Ifølge ernæringseksperter forekommer det samme fenomenet som har geldannende effekt i magen når vi spiser mat som inneholder slik fiber. Geléen som dannes i magen skaper en fysisk barriere mellom karbohydrater og fordøyelsesenzymer som bryter dem ned, og bremser dermed omdannelsen av karbohydrater til sukker.

Hvem er nyttig for diabetikere. Det bremser omdannelsen av karbohydrater til sukker og skaper forutsetninger for utholdenhet. Karbohydrater er drivstoffet som gir energi til kroppen vår. Forlengelse av omdannelsen til sukker fører til stabilisering av metabolske endringer og reduksjon av vekslende bølger av høyt og lavt sukker, og skaper dermed en lengre varig effekt av drivstofftilførselen.

Hvis forbruk begynte med de gamle aztekerne. Frøene til kulturen i Sentral- og Sør-Amerika er kjent som løpemat. Hvem har høy energi. Det antas at aztekerne opplevde hvem under deres erobringer. Med en teskje hvis indiske menn kunne vare i 24 timer. De løp takket være disse kornene fra Colorado-elven til California-kysten for å handle.

Hva kan gjøres med hvis?

Hvordan suge frøene
Hvordan suge frøene

1. Du kan drikke den

Plass hvis frø i et glass vann og drikk dem. Ha chiaen i en hvilken som helst væske - kaffe, te, vann eller juice, rør og sett til side i et minutt eller to slik at de suger godt. Hvis du lar dem ligge i bløt lenger, blir de til en gel, og du kan spise dem med en skje. Gelen vil smake som væsken der frøene er gjennomvåt, og du kan legge den i en beholder og oppbevare den i kjøleskapet for senere forbruk som en deilig dessert.

2. Du kan strø det på nesten hvilken som helst mat, salat, fisk, grønnsaker, supper eller tilsette yoghurt og alt du kan tenke deg.

3. En av de vanligste måtene å konsumere er gjennom bløtlegg frøene til hvis. Frøene absorberer en stor mengde vann veldig raskt, vanligvis opptil 10 minutter. Du kan lage en gel ved å tilsette 1/3 kopp frøene til 2 kopper vann. Rør godt slik at det ikke blir igjen klumper, og legg det deretter i en krukke med lokk og spis når du vil.

Soaking hvis i melk
Soaking hvis i melk

Hvem inneholder protein, antioksidanter, kalsium, kalium, jern. Derfor er det bra for glutenfrie dietter. Det er supermat fordi det gir mye energi. I tillegg er disse frøene rike på omega-3 fettsyrer og har bor - et mineral som hjelper med å flytte kalsium til beinene.

Du kan lage en pudding fra noen eller dynket i melk. De er gode for en sunn ettermiddagsmatbit.

Anbefalt: