Se Hvordan Du Renser Blodårene Og Tarmene Med Linfrø

Innholdsfortegnelse:

Video: Se Hvordan Du Renser Blodårene Og Tarmene Med Linfrø

Video: Se Hvordan Du Renser Blodårene Og Tarmene Med Linfrø
Video: Boom Nation - your love is my drug (8bit slowed) 2024, September
Se Hvordan Du Renser Blodårene Og Tarmene Med Linfrø
Se Hvordan Du Renser Blodårene Og Tarmene Med Linfrø
Anonim

Forskere har vist at linfrø reduserer risikoen for hjerneslag, forbedrer funksjonen i mage-tarmkanalen og tillater stimulering av det kardiovaskulære systemet.

Linfrø er et effektivt middel til å rense blodårene og tarmene. De er rike på fiber, sporstoffer og vitaminer.

Forbered en tinktur av linfrø, siden konsistensen er slimete, har en innhyllende effekt på mage-tarmkanalen og bidrar til dyp rensing av giftstoffer og giftstoffer. I tillegg vises linfrø tinktur som et betennelsesdempende middel.

Bruk en termos for å tilberede den, da den holder drikken varm. Tilsett 1 ss. tørk linfrø og hell dem med 2 kopper kokende vann, lukk termosen og la den stå i 8 timer. Ta infusjonen med 0,5 kopp, 30 minutter før måltider 4 ganger om dagen.

Linfrøsyre for tarmrensing

For å tilberede det må du koke linfrøgeléen. Kok 1 ss. linfrø i 1 ts. vann, når bønnene hovner opp, tilsett 1 ss. stivelse oppløst i 20 ml vann. Ta en halv teskje. 30 minutter før du spiser.

Du kan enkelt erstatte frokosten med den selv om du vil gå ned i vekt. Varigheten av behandlingsforløpet med linfrøsyre er 10 dager. Gjenta kurset etter en 10-dagers pause. For å rense tarmene godt er det behov for 3-4 slike linforløp. Infusjonen og rømme må tilberedes.

Linfrø
Linfrø

Linfrøgelé for rensing av blodkar

Om kvelden hell 1/3 ts. linfrø med 1 liter vann, kok i 2 timer i vannbad. Det blir slik om natten og filtreres om morgenen. Ca 850 ml geleaktig væske oppnås. Det bør tas i 5 dager og 1/3 ts. om morgenen på tom mage og om kvelden 30 minutter før du spiser. Behandlingsforløpet er 15 dager, gjenta etter 3 måneder.

Anbefalt: