Øl Styrker Bein

Video: Øl Styrker Bein

Video: Øl Styrker Bein
Video: ØL, ØL OG MERE ØL - SOPPGIROBYGGET 2024, September
Øl Styrker Bein
Øl Styrker Bein
Anonim

Regelmessig drikking av øl beskytter bein mot de destruktive effektene av tid og miljøfaktorer, ifølge forskning fra spanske forskere.

I følge dem tillater ikke øl at bein blir sprø og skjøre. Kvinner som drikker øl har ofte mye sunnere bein enn de damene som ignorerer ravdrikken.

Det er kjent at det høye innholdet av silisium i øl bidrar til å bremse prosessene som fører til en gradvis ødeleggelse av bein, og stimulerer også dannelsen av nytt beinvev.

Øl er også rikt på fytoøstrogener, som er den industrielle versjonen av østrogen, og det gjør bein sunne. Ben består av mange fibre, mineraler, blodkar.

Øl styrker bein
Øl styrker bein

I sunne bein er det små mellomrom mellom deres bestanddeler. Forskerne analyserte preferansene til 1700 fysisk sunne kvinner.

De gjennomgikk deretter en ultralydsskanning av hendene på hendene, og det ble klart at damene som ofte drakk øl hadde mye sunnere og tykkere bein enn de andre.

Skanningen var på hendene, fordi fingrene er et av de første stedene i menneskekroppen der de første tegnene på osteoporose dukker opp - sykdommen som fører til en gradvis ødeleggelse av bein.

Folk som har råd til noen slurker øl om dagen, er på lik linje med de som drikker to eller tre krus om dagen, sier eksperter. Ifølge deres forskning styrker til og med en liten mengde øl daglig eller ukentlig bein.

I følge det spanske teamet spiller silisium en grunnleggende rolle i dannelsen av bein, og øl er en av de viktigste kildene til silisium i det normale kostholdet.

Anbefalt: