Agurkvann Tilfredsstiller Sult

Video: Agurkvann Tilfredsstiller Sult

Video: Agurkvann Tilfredsstiller Sult
Video: ТОМ ЯМ, как в Таиланде, только дома! Суп том ям с креветками за 15 минут | Тайская кухня 2024, September
Agurkvann Tilfredsstiller Sult
Agurkvann Tilfredsstiller Sult
Anonim

Å drikke vann med agurk gir kroppen utrolige fordeler, sier forskere. Det antas at dette er den nye superdrinken, som er veldig enkel å tilberede. For å lage det trenger du to liter vann, en agurk, mynte og sitron.

Skjær agurk i tynne skiver og legg i en bolle med omtrent to liter vann. Legg til mynte og en sitronskive, og la hele blandingen stå i kjøleskapet over natten.

Da kan det drikkes, uten begrensning på mengden du spiser. Siden agurk hovedsakelig inneholder vann, er kaloriinnholdet i en halv porsjon grønnsaker 10 - 12 kalorier.

Grønnsaker er rike på vitaminer, spesielt A og C, og inneholder også mineraler, inkludert natrium, magnesium, kalium, etc. I tillegg er agurk rik på svovel og silisium, som fremmer sunn hårvekst. Her er noen andre fordeler med drikken:

- Superdrinken vil hjelpe deg hvis du følger en diett - agurkvann vil redusere følelsen av sult;

agurk
agurk

- Hydrering - takket være agurken blir kroppen din bedre hydrert, det kardiovaskulære systemets arbeid vil bli bedre og sist men ikke minst - kroppen vil bli renset for akkumulerte giftstoffer;

- Bedre hud - hvis du drikker drikken hver dag, vil huden din også føles bedre. Etter en stund med å drikke drikke vil du merke at huden din er jevnere og mer elastisk. Sist men ikke minst er agurk en grønnsak som inneholder silisiumdioksid - den er en viktig komponent i bindevevet;

- Flere vitaminer og mineraler - Agurk inneholder vitaminer som lett absorberes av kroppen. Den har en stor mengde vitamin C og A, i tillegg er den en grønnsak rik på fiber;

- Avgiftning - drikken er egnet for å styrke kroppen under avgiftning;

- Det vil redusere blodtrykket, noe som reduserer risikoen for sykdommer som hjerneslag, hjerteinfarkt, nyreproblemer, etc. Kombinasjonen av kalium, magnesium og natrium hjelper til med å regulere blodtrykket.

Anbefalt: