Topp Mat Mot Oppblåst Mage

Video: Topp Mat Mot Oppblåst Mage

Video: Topp Mat Mot Oppblåst Mage
Video: Oppblåst mage og gaser - Redugas - Benegast 2024, September
Topp Mat Mot Oppblåst Mage
Topp Mat Mot Oppblåst Mage
Anonim

Forskning de siste tiårene har vist at hver ekstra tomme midjeomkrets forkorter levetiden. Det anslås at hvis det overstiger 100 cm (for kvinner) og 120 cm (for menn), vil ikke helseproblemer bli forsinket.

Hver 5. ekstra centimeter øker risikoen for for tidlig død med 13-17%. For alle som ønsker å smelte noen centimeter fra livet, men uten å være underlagt utmattende kostholdsbegrensninger, anbefaler ernæringsfysiologer å øke forbruket av flere matvarer.

1. Brød, pasta og rusk fra durumhvete eller fullkorn inneholder en stor mengde cellulose og vitaminer, noe som gjør dem spesielt nyttige - både for figuren og for kroppen generelt.

2. Kokt kjøtt tilfredsstiller sult og "holder seg ikke" til livet. I følge noen estimater er den optimale måten å gå ned i vekt i magen å spise 6 ganger om dagen, hver gang menyen har minst ett proteinrikt produkt.

3. Enhver moderne ernæringsfysiolog vil råde deg til å erstatte salatkrydder med olivenolje - vegetabilske oljer er mye mer nyttige enn animalske oljer, de øker ikke kolesterolnivået og bekjemper dannelsen av fettceller i magen. Og olivenolje er den mest nyttige av alle vegetabilske fettstoffer.

Fisk
Fisk

4. Bruk av Omega 3-fettsyrer i fisk, i tillegg til den positive effekten på kardiovaskulærsystemet, forhindrer frigjøring av adrenalin. Og som kjent produseres dette hormonet mest under stress, som allerede er forbundet med opphopning av fett, spesielt i magen. For å nøytralisere denne prosessen, vil nøtter og sjømat hjelpe mest.

5. Vann er ikke mat, men det er det billigste og samtidig effektive middel for helse og vekttap kjent for vitenskapen. Det reduserer sultfølelsen, byrder ikke kroppen med kalorier og aktiverer prosessen med å behandle fettceller til energi.

Anbefalt: