Med Rødvin 3 Ganger Om Dagen Lever Du Opp Til 100 år

Video: Med Rødvin 3 Ganger Om Dagen Lever Du Opp Til 100 år

Video: Med Rødvin 3 Ganger Om Dagen Lever Du Opp Til 100 år
Video: Ladybug og Chat Noir og deres børn. Eventyr om natten fra Marinette Miraculous 2024, September
Med Rødvin 3 Ganger Om Dagen Lever Du Opp Til 100 år
Med Rødvin 3 Ganger Om Dagen Lever Du Opp Til 100 år
Anonim

Mange nyter et glass rødvin på slutten av arbeidsdagen, og hundreårsmannen Antonio Docampo legger til at han skylder lang levetid til det vanlige inntaket av gudedrinken.

Den langlivede mannen holder til og med på sin egen vingård ikke langt fra hjemmet sitt i Nord-Spania. I mange år har vinproduksjon vært en vellykket virksomhet for ham, og for alle de som vil nå alderen hans, anbefaler hundreårsmannen vin 3 ganger om dagen - med frokost, lunsj og middag.

Jeg kan drikke opptil 200 liter rødvin på en måned, sier hundreårsmannen Docampo. Kjelleren hans har 6000 flasker rødvin hvert år, hvorav 3000 holder han for seg selv.

Det er ingen tilsetningsstoffer i Docampos hjemmelagde vin, så du har råd til noen glass om dagen.

Det mest fantastiske med den langlivet manns historie er imidlertid at til tross for 107-årsdagen hans, tar han ingen medisiner og nyter god helse, og sikter mot tittelen til den eldste mannen på planeten.

Antonio Docampo
Antonio Docampo

God rødvin i moderasjon er veldig nyttig for menneskekroppen fordi den er rik på antioksidanter. De er den beste hjelperen til å senke dårlige kolesterolnivåer og forhindre hjerte- og karsykdommer.

Det er også avgjørende å være moderat med inntak av rødvin, sier spanjolen, for å få alle fordelene med drikken og nyte et langt liv.

Antonio Docampo avslutter historien sin med å nevne andre langlivede mennesker som har gått 100 år takket være litt alkohol hver dag.

rødvin Det viste seg å være magisk for lang levetid for de eldste tvillingene i verden - Peter og Paulus Langerock, som ikke satt ved bordet uten favorittdrinken.

De feiret sin 102-årsdag i fjor sommer og håper å slå rekorden til Glenn og Dale Moyer, som gikk inn i historien som de lengstlevende tvillingene som døde i en alder av 105 år.

Anbefalt: