7 Påviste Helsemessige Fordeler Av Kaffeforbruk

Innholdsfortegnelse:

Video: 7 Påviste Helsemessige Fordeler Av Kaffeforbruk

Video: 7 Påviste Helsemessige Fordeler Av Kaffeforbruk
Video: 11 доказанных преимуществ чеснока для здоровья! 2024, September
7 Påviste Helsemessige Fordeler Av Kaffeforbruk
7 Påviste Helsemessige Fordeler Av Kaffeforbruk
Anonim

Favoritt, varm kaffe, uten hvilken vi ikke kan! Bortsett fra å være uimotståelig velsmakende, hyggelig og oppkvikkende, er det også nyttig. Nøyaktig. Kaffen har en rekke påviste, helsemessige fordeler på kroppen. Her er hva det kan hjelpe oss med:

1. Reduserer risikoen for noen kreftformer

Kaffe inneholder over 1000 forbindelser, mange av dem med betennelsesdempende og kreftdempende elementer. I følge studier, kaffeforbruk kan redusere risikoen for prostatakreft, leukemi, melanom. Eksperter hevder at kaffebønner inneholder antioksidanter, som er et forebyggende tiltak mot den fryktede sykdommen.

2. Forhindrer diabetes type 2

Det vanlige kaffeforbrukEnten det er koffeinfritt eller koffeinfritt, kan det redusere sjansen for å utvikle type 2 diabetes. Ifølge analyser, jo mer kaffe folk drikker, jo lavere er risikoen for å utvikle dette problemet. Kaffe inneholder krom - et mineral som hjelper kroppen til å produsere insulin, hormonet som regulerer blodsukkeret.

7 påviste helsemessige fordeler av kaffeforbruk
7 påviste helsemessige fordeler av kaffeforbruk

3. Reduserer risikoen for Alzheimers sykdom

Det antas at det høye innholdet av koffein i drikken er årsaken til hjernens gode funksjon. En studie av pasienter som har et hukommelsesproblem viser at det i løpet av en periode på 2 til 4 år er at personer med lavere nivåer av koffein i blodet er mer sannsynlig å utvikle demens enn de med høyere nivåer.

4. Reduserer risikoen for Parkinsons sykdom

Det er en sykdom i sentralnervesystemet. Medisinske studier viser at personer som drikker moderate mengder kaffe har lavere risiko for å utvikle Parkinsons sykdom.

5. Støtter hjertehelse

7 påviste helsemessige fordeler av kaffeforbruk
7 påviste helsemessige fordeler av kaffeforbruk

I motsetning til påstander om at overdosering av kaffe kan føre til hjertebank, viser en analyse fra april 2018 at inntak av drikke kan redusere og normalisere hjertefrekvensen. Ifølge eksperter har folk som drikker kaffe mindre risiko for hjerteproblemer.

6. Det hjelper deg å leve lenger

Interessante resultater viser en studie fra 2016, ifølge hvilken personer som drikker kaffe har en trend forbundet med mindre sykdom fra forskjellige sykdommer og følgelig lengre levetid. Den fant også at å drikke 4 kopper kaffe om dagen var forbundet med en lavere risiko for død, inkludert fra årsaker som kreft og hjerteproblemer.

7. Fremmer mer effektiv trening

Eksperter sier at idrettsutøvere som drakk kaffe en time før de besøkte treningsstudioet, var mer produktive enn de som drakk koffeinfri kaffe. I tillegg hjelper kaffe med å forbrenne flere kalorier og derfor mer effektive treningsøkter. Disse var De 7 påviste fordelene med å drikke kaffe.

Anbefalt: