De Beste Detoxdrinkene

Innholdsfortegnelse:

Video: De Beste Detoxdrinkene

Video: De Beste Detoxdrinkene
Video: Bökkers - Zo lief | Beste Zangers 2021 2024, September
De Beste Detoxdrinkene
De Beste Detoxdrinkene
Anonim

Giftstoffer akkumuleres i kroppen vår, noe som kan føre til en rekke negativer som vektøkning og utvikling av en rekke sykdommer. Det er mange produkter i naturen som med hell kan brukes til å avgifte kroppen. Finn ut hvilke som er de beste avrusende drinker.

Papaya, appelsin og gulrotjuice

Denne smakfulle og sunne drikken styrker immunforsvaret og renser kroppen for akkumulerte giftstoffer. Kombinasjonen av papaya, appelsin og gulrot har sterke antioksidantegenskaper. Det fungerer som et naturlig vanndrivende middel, som, når det administreres i visse doser, renser og beroliger fordøyelsessystemet. For dette formålet trenger du bare mos papaya, gulrøtter og appelsiner, og hvis ønskelig kan du søte med honning og kokosnøttvann.

Grønnkål og fruktjuice

Grønnkål er en av de beste naturlige avgiftningsmidler. Den inneholder vitaminene A, C og K, samt jern, folsyre og magnesium. Tatt i kombinasjon med frukt, blir det en utmerket kilde til antioksidanter. Egnede tilsetningsstoffer til drikken er selleri, mynte, persille, mango og appelsin. Du kan også eksperimentere ved å tilsette pærer, mandler, agurker, avokado, ingefær eller kokosnøttvann til blandingen. Resultatet vil ikke bare rense kroppen din for giftstoffer, men vil også forbedre fordøyelsen, kroppens forsvar og tone.

Bringebær og kirsebærjuice

Røde frukter hjelper kroppen til å produsere en overflod av avgiftende enzymer. Du kan få en perfekt detoxdrink ved å blande dem med mandelmelk. Etter mashing, smak til med sitronsaft, fersk ingefær eller linfrø - velsmakende og sunt.

Gulrøtter
Gulrøtter

Agurkjuice

Den har blitt brukt som avgiftningsmiddel i århundrer. Du kan få en sunn drink ved å tilsette et eple, sitron, selleri eller kål i agurken i blenderen.

jordbær juice

Den perfekte avrusningsmiddel for leveren er jordbærjuice. Frukten inneholder naturlige kjemikalier, som inkluderer antioksidanter, ellaginsyre og flavonoider, som hjelper både å avgifte og bekjempe kreft.

Jikama juice

Dette er en meksikansk grønnsaksrot, som i sin rå tilstand styrker immunforsvaret og støtter nyrene. Sunn avrusende drikke du kan tilberede den av jikama, agurk, avokado, eple og / eller koriander.

Anbefalt: