De Skapte Griser Med Whiskysmak

Video: De Skapte Griser Med Whiskysmak

Video: De Skapte Griser Med Whiskysmak
Video: De Tre Små Griser EM 2024, September
De Skapte Griser Med Whiskysmak
De Skapte Griser Med Whiskysmak
Anonim

Uvanlig dyrehold utøves i den amerikanske staten Iowa. På insistering fra ledelsen av den lokale rugwhiskyfabrikken har avl av svin, hvis kjøtt smaker som whisky, startet, rapporterer amerikanske medier.

Tjuefem dyr født for omtrent fire måneder siden er involvert i prosjektet. Deres daglige meny er spesiell da den inkluderer gjærede rugkorn. På denne måten vil kjøttproduktene ha en spesifikk smak som alkohol.

Keith Kerkoff, medstifter av Templeton Rye Distillery, sier at han synes den nye ideen er ekstremt god fordi han sier det er mange mennesker som liker å drikke whisky mens de spiser favorittkjøttet sitt.

Han er overbevist om at kjøttet som blir tilbudt kjøpere ikke vil trenge mye reklame, som kjøttdistributører, som "satte fyr" på selskapets telefoner helt i begynnelsen av prosjektet. Ellers ble selve ideen født under en drikkefest, der det ikke er noe overraskende.

Whisky
Whisky

Iowa er imidlertid ikke det eneste stedet i verden der "eksotiske" griser blir oppdratt. For bare noen få måneder siden opprettet en gruppe forskere fra Kinas landbruksuniversitet grønne glødende griser.

De var i stand til å oppnå denne effekten etter å ha introdusert et fluorescerende protein isolert fra manet-DNA i svineembryoer. Slik kom de lysende dyrene til verden.

Tidligere i fjor ble den første i sitt slag i mørket, kaniner, opprettet i vår sørlige nabo Tyrkia. Så satte de seg for å lage glødende lam, som deres uruguayanske kolleger faktisk klarte å oppdra. Disse dyrene er fluorescerende under ultrafiolett lys.

Svinekjøtt
Svinekjøtt

Og selv om slike eksperimenter for noen mennesker virker uhyrlige, begrunner forskere at disse studiene vil bidra til å finne botemidler mot mange sykdommer. Det antas at hvis det blir funnet en måte å tilføre de nødvendige gener til menneskekroppen, vil det være mulig å bekjempe ulike genetiske sykdommer.

Ifølge Dr. Stefan Moiswadi, som jobber som biolog ved University of Manoa, vil den uvanlige behandlingsmetoden være effektiv for pasienter med hemofili.

Anbefalt: