Spis Dette For Sunn Hud

Innholdsfortegnelse:

Video: Spis Dette For Sunn Hud

Video: Spis Dette For Sunn Hud
Video: Солнечные зайчики - Супер Зайчики | Мультики для детей | Прямой эфир 2024, September
Spis Dette For Sunn Hud
Spis Dette For Sunn Hud
Anonim

Hvis du vil ha glatt og levende hud, må du legge god mat på tallerkenen. Det du spiser er viktigere enn det du smører huden med, fordi jo sunnere maten er, desto bedre ser huden din ut.

Å spise et balansert kosthold er den beste måten å bidra med god mat til vakker hud. Imidlertid er det mer sannsynlig at noen få spesifikke ansiktsmasker etterlater ansiktet glatt og sunt.

En av de viktigste komponentene for sunn hud er vitamin A. Den beste kilden den kan finnes i er fettfattige meieriprodukter som yoghurt med lite fett. Det er ikke bare rik på vitamin A, men også på levende bakterier som er bra for tarmene. Det viser seg at dette også har en effekt på huden.

Bjørnebær, blåbær, jordbær og plommer - det de har til felles er at de er rike på antioksidanter. Antioksidanter og fytokjemikalier i disse fruktene beskytter celler og reduserer muligheten for skade. De er også beskyttelse mot for tidlig aldring.

Laks, valnøtter, rapsolje og linfrø - de leverer essensielle fettsyrer og er derfor nøkkelen mat for vakker hud. Essensielle fettsyrer beholder vann i kroppen, og jo sterkere denne barrieren er, jo flere celler kan beholde det gode i seg selv.

Dette betyr mykere og yngre hud. De mest kjente essensielle fettsyrene er omega-3 og omega-6, som skal være tilstede i et balansert kosthold for god helse og hud.

Hvilke oljer er de riktige oljene for sunn hud?

De som er merket som kaldpresset, mekanisk ekstrahert eller ytterligere renset er de du bør se etter. Siden noe fett, til og med sunt, inneholder mye kalorier, må du ikke ta mer enn to teskjeer om dagen.

Anbefalt: