Sjokoladefondue - Hvordan Tilbereder Du Den?

Innholdsfortegnelse:

Video: Sjokoladefondue - Hvordan Tilbereder Du Den?

Video: Sjokoladefondue - Hvordan Tilbereder Du Den?
Video: САМАЯ ВКУСНАЯ ХАШЛАМА ИЗ ГОЛЯШЕК! Шашлык на мангале 2024, September
Sjokoladefondue - Hvordan Tilbereder Du Den?
Sjokoladefondue - Hvordan Tilbereder Du Den?
Anonim

Fonduen er en tradisjonell og veldig velsmakende sveitsisk rett, kjent siden det fjerne 725 f. Kr. Den første informasjonen om fremstilling, er selvfølgelig fortsatt et mysterium den dag i dag.

Dette er en ideell rett for å tilbringe ettermiddagshelgene med hele familien, og er en fin måte å få barna til å spise nyttig frukt, men også å skjemme dem bort med noe velsmakende.

Du trenger en spesiell keramisk tallerken for dette formålet, men hvis du ikke har en, ikke bekymre deg. Du kan også bruke en annen med tykkere vegger slik at varmen kan beholdes i lengre tid.

Sjokoladefondue
Sjokoladefondue

Til glede for alle sjokoladeelskere vil vi introdusere deg sjokoladefondueoppskriftsom vil smelte deg med den første biten. Du trenger følgende produkter for dette formålet.

2 naturlige sjokolader (200 g)

1 ts sukker

1 ts flytende krem (200 ml)

50 g smør

1 svampebrett

2 bananer

Rosiner og mandler på forespørsel

Hvordan lage sjokoladefondue

Riv de to sjokoladene i en bolle med et rivjern. Hvis du ikke har et rivjern for hånden, kan du enkelt bryte dem i små biter.

I forhåndsforberedt kakelon (en spesiell beholder for å lage fondue) bland flytende krem sammen med smør og sukker og la det koke. Når sukkeret er helt oppløst, tilsett den forhåndsrivede sjokoladen. Reduser varmen og la den stå til sjokoladen er helt smeltet, og rør om blandingen med jevne mellomrom.

Tilberedning av sjokoladefondue
Tilberedning av sjokoladefondue

Sjokoladefonduen serveres varm, konsumeres med biter av svampekake. Om ønskelig kan forskjellige frukt og nøtter tilsettes. Selvfølgelig, hvis du ønsker det, kan du berike smaken med noen få enkle triks og oppnå en annen følelse. På denne måten vil du hyggelig overraske slektninger eller venner.

Hvis tilbered sjokoladefondue til middag kan du legge til 1-2 ss Baileys eller en annen favorittlikør. Du kan enkelt legge til vanilje frø for å berike smaken. Med en klype espresso eller en teskje mynte kan du oppnå mirakler, og med revet sitrusskall - som grapefrukt eller appelsin, vil du oppnå en utrolig fruktig følelse.

Anbefalt: