Mandler Reduserer Sult

Video: Mandler Reduserer Sult

Video: Mandler Reduserer Sult
Video: Brente mandler | 2. desember | Julekalender 2024, September
Mandler Reduserer Sult
Mandler Reduserer Sult
Anonim

Mandler er en økologisk mat. Disse nøttene er ekstremt rike på næringsstoffer, og på grunn av sitt høye innhold av kostfiber, anses protein og organiske vitaminer og mineraler som kalsium, kalium og magnesium å være egnet for å opprettholde sunn mat.

En fersk amerikansk studie viste også at inntaket på tom mage bidrar til å redusere sult uten vektøkning.

Studien ble utført av forskere ved Pardew University i Indiana i fire uker. Det deltok på 137 eldre mennesker, de fleste med økt risiko for type 2-diabetes.

Det har blitt funnet at å spise 43 gram ristede, lett saltede mandler hver dag faktisk kan redusere sulten til frivillige. Samtidig økte de nivåene av vitamin E og inntak av "gode" fettstoffer uten å føre til vektøkning.

For å dra nytte av deres magiske effekt, er det nok å konsumere 30 mandler.

Fordeler med mandler
Fordeler med mandler

De frivillige som deltok i pioneropplevelsen ble delt inn i fem grupper. Én kontrollgruppe unngikk alle nøtter og frø. Den andre spiste 43 gram mandler til frokost. Den tredje tok nøttene til lunsj. Det var også en som spiste mandler om morgenen og en annen som spiste dem om ettermiddagen.

Reglene for studien innførte ingen andre forbud eller begrensninger for de fem gruppene. De måtte rett og slett følge sine vanlige spisevaner og fysiske vaner.

Resultatene var forbløffende. Selv om de spiste omtrent 250 kalorier om dagen i form av mandler, viste det seg at de generelt ikke spiste ekstra kalorier.

Det viser seg at mandler sannsynligvis er det perfekte alternativet for en matbit, spesielt for de som er bekymret for vekten. I studien kompenserte deltakerne for de ekstra kaloriene til mandler slik at deres daglige energiinntak ikke økte.

Mange av dem bemerket en markant nedsatt appetitt og lyst på neste måltid, spesielt når mandler ble konsumert som matbit og ikke under et måltid.

Anbefalt: