Peanøtter Og Mandler Beskytter Hjernen

Video: Peanøtter Og Mandler Beskytter Hjernen

Video: Peanøtter Og Mandler Beskytter Hjernen
Video: Power Foods for the Brain | Neal Barnard | TEDxBismarck 2024, September
Peanøtter Og Mandler Beskytter Hjernen
Peanøtter Og Mandler Beskytter Hjernen
Anonim

Mange mennesker, spesielt kvinner, unngår å spise nøtter fordi de inneholder store mengder kalorier. Nøtter er nyttige, ekstremt nyttige for helsen din.

De inneholder stoffer uten hvilke kroppen ikke kan fungere skikkelig - vitaminer, antioksidanter og mineraler.

Selv fett som nøtter inneholder har fordeler - de reduserer dårlig kolesterol betydelig, samtidig som det er en forholdsregel mot utvikling av kreft.

Her ser du raskt på formålet med deilige nøtter:

Peanøtter gjør en uunnværlig jobb ved å regulere sukkerinnholdet i kroppen. Den er rik på folsyre, som hjelper til med å fornye celler. Peanøtter forbedrer hukommelsen og oppmerksomheten, og de er også nødvendige for normal funksjon av nervesystemet, hjertet, leveren og andre indre organer.

Rå peanøtter bør ikke misbrukes fordi de kan forårsake fordøyelsesbesvær.

Valnøtter er en uunnværlig kilde til Omega-3-fettsyrer som støtter normal funksjon av nervesystemet. Samtidig hjelper de med å helbrede et ødelagt bein raskere.

Cashewnøtter er derimot rik på sink. Det er en trofast følgesvenn av immunitet og munter ånd, og normaliserer også funksjonene til lymfesystemet.

For gravide kvinner og mennesker som ikke spiser kjøtt og kjøttprodukter, gir cashewnøtter det nødvendige jernet for kroppen. Magnesiumet i den har en avslappende effekt på nerver og muskler.

Peanøtter og mandler beskytter hjernen
Peanøtter og mandler beskytter hjernen

Mandler anbefales med risiko for Alzheimers fordi de er en god kilde til vitamin E. Mandler inneholder mest kalsium og vitamin E. De er nyttige for anemi, synsforstyrrelser og mandelolje har en gunstig effekt på huden fordi den fjerner nesten alle irritasjoner. Ved sykdommer i mage-tarmkanalen og nyrene anbefales det å ta mandler og varm melk samtidig.

Eksperter anbefaler mandler for høyt kolesterol, høyt blodtrykk, kreft, øyesykdommer, fedme, sår, halsbrann. Imidlertid inneholder bitre mandler for mye essensiell olje, noe som kan være helseskadelig.

Hasselnøtter er hjernens første venn. De gir ham sårt tiltrengt vitamin B, nyttige fettsyrer og lipider.

Pistachio er spesielt nyttig ved gulsott og andre leversykdommer, kvalme, og er også en fantastisk profylaktisk middel mot hjertesykdom. Den grønne fargen på pistasjenøtter er et tegn på at den er moden og derfor har blitt bedre.

Anbefalt: