De Perfekte Kaffekakene

Innholdsfortegnelse:

Video: De Perfekte Kaffekakene

Video: De Perfekte Kaffekakene
Video: Ed Sheeran - Perfect (Official Music Video) 2024, September
De Perfekte Kaffekakene
De Perfekte Kaffekakene
Anonim

Kaffe er en konstant følgesvenn for mange mennesker. Hvis alle om morgenen drikker det raskt slik at han kan gjøre alt, så ettermiddagen på ettermiddagen kaffe det er litt mer tid. For å gjøre kaffedrikking enda morsommere, kan vi unne oss små kulinariske gleder i form av søtsaker.

Passer til kaffe til mange typer desserter, små kaker, valnøttkjeks og de høyt elskede og ettertraktede muffinsene.

Du kan lage smørkjeks, eller noe tørrere kake, og hvorfor ikke kanelkjeks eller litt kake. Generelt kan eventuelle kulinariske overraskelser være egnet for kaffeselskap, så lenge du har tid og lyst til å tilberede dem.

Men hvis vi leter etter de ideelle kaffekaker, så bør dette være ikke-sirupete desserter som er søte nok. Her er et forslag til små kanelkaker, fra hvis deig du kan få mange kaker. Det som er bra med dem er at selv om de blir, blir de ikke så harde at de ikke kan konsumeres.

Kanel kjeks
Kanel kjeks

Kanelkaker med muskat

Nødvendige produkter: 2 ½ ts mel, 1 egg, 1 ts. sukker, 1 ½ pakke smør, 1 ts bakepulver, romessens, 2 ts kanel, 1 ts muskatnøtt

Fremgangsmåte: Smøret ditt skal være mykt og tilsett sukker. Her er det et spørsmål om preferanse hva det skal være - hvitt eller brunt. Deilige søtsaker med begge typer fås. Tilsett romessensen og begynn å slå med en mikser. Tilsett deretter egget og gradvis mel, bakepulver og krydder.

Du får en deig som du må legge igjen i ca 2 timer. Deretter må du rulle ut deigen til en tykkelse på ca 1 cm. Fra den kan du kutte forskjellige former, som du kan ordne i et brett dekket med kjøkkenpapir. Stekes i en forvarmet ovn på 180 grader. De baker veldig raskt - de trenger bare å bli litt røde og de er klare.

Små kaker med mandler

Nødvendige produkter: 2 stykker melkesjokolade, 3 egg, 150 g mandler, 200 g brunt sukker, 200 g smør, 200 g mel, 1 pakke. bakepulver, 150 ml rømme, 100 ml melk

Kaffekaker
Kaffekaker

Fremgangsmåte: Du trenger et rektangulært brett for å legge bakepapir i. Knus deretter 120 g mandler og bland dem med halvparten av sukker og 80 g sjokolade. De må knuses til små smuler. Ha dem deretter i en bolle med sukker, mel, egg, smør (mykgjort) og melk. Når du har pisket godt, hell blandingen i pannen og stek i en forvarmet ovn på 180 grader i ca 30-40 minutter.

I løpet av denne tiden lager du glasuren til bakverkene. Smelt den resterende sjokoladen og bland sammen med kremen. Bland godt og la stå til avkjøling, slik at du deretter kan spre bakverkene. Når brødet er klart, del det i to deler og fordel den ene delen med sjokolade og fløte, legg den andre på toppen og fordel sjokoladen igjen. Hvis ønskelig kan du strø sjenerøst med finhakkede mandler. I tillegg kan du bruke hvilke nøtter du foretrekker - hasselnøtter, valnøtter og mer.

Anbefalt: