Blodtrykkssenkende Produkter

Video: Blodtrykkssenkende Produkter

Video: Blodtrykkssenkende Produkter
Video: Как готовить и приготовить кофе в турке с лимоном без риска для жизни? Полезные советы диетолога 2024, September
Blodtrykkssenkende Produkter
Blodtrykkssenkende Produkter
Anonim

Riktig ernæring er veldig viktig ved høyt blodtrykk. Hvis du har høyt blodtrykk, bør du legge vekt på forbruket av meieriprodukter, frukt og grønnsaker, samt produkter med lite fett og kolesterol.

Spis mat rik på nyttige vitaminer og elementer. Ta med selleri i menyen. Den inneholder fytokjemikalier kjent som ftalider.

De slapper av muskelvevet på arteriene, som gjør det lettere for blodstrømmen, noe som igjen senker blodtrykket.

Det er nok å legge til to stilker selleri i salaten din - dette vil lade kroppen din med den optimale dosen av ftalider. Selleri vil mette salaten og rettene dine ikke bare med nyttige stoffer, men også med en fantastisk aroma.

Blodtrykkssenkende produkter
Blodtrykkssenkende produkter

Noen fiskearter senker blodtrykket. Disse inkluderer laks, makrell, ørret, torsk og tunfisk. Omega 3-fettsyrer fortynner blodet, noe som letter arbeidet i hjertet.

For å få normalt blodtrykk, spis sunn fisk to ganger i uken. Brokkoli er en kilde til næringsstoffer som senker blodtrykket.

Dette er kalium, kalsium, magnesium, vitamin C og cellulose. En kopp dampet brokkoli inneholder over 200 prosent av den daglige nødvendige dosen vitamin C for kroppen din.

Brokkoli er en kraftig antioksidant og slapper av veggene i blodkarene på bekostning av en beroligende effekt på nervesystemet. To hundre gram brokkoli om dagen vil regulere blodtrykket ditt.

Begrens produkter som inneholder store mengder salt - ost, salami og hermetisk kjøtt og grønnsaker. Reduser saltforbruket til et minimum.

Anbefalt: