Tomatpiller For Et Sunt Hjerte

Video: Tomatpiller For Et Sunt Hjerte

Video: Tomatpiller For Et Sunt Hjerte
Video: De Mest Rørende, Utroligt Smukke Melodier, Det Er Umuligt At Lytte Uden Tårer! 2024, September
Tomatpiller For Et Sunt Hjerte
Tomatpiller For Et Sunt Hjerte
Anonim

Siden hjertesykdom forårsaker dødsfall for millioner av mennesker over hele verden, leter forskere etter alle mulige måter å håndtere dem på.

Tomatpiller er en av de mest innovative metodene for å forhindre denne typen sykdommer. Hovedingrediensen i denne pillen er lykopen, som finnes i store mengder i tomater og som faktisk gir dem en rød farge.

Det er en naturlig antioksidant som antas å forhindre ikke bare hjerte- og karsykdommer, men til og med noen kreftformer.

En studie ble utført med 72 deltakere - noen fikk den virkelige pillen, og andre noe som bare lignet den i utseende, men som ikke inneholdt de samme ingrediensene.

Alle fag trodde de tok samme medisin, og beviste dermed at pillen ikke fungerte på grunnlag av personlige forslag og tro. Eksperimentet varte i tre måneder.

cherrytomater
cherrytomater

Det viste seg at resultatene av de endelige testene til de som tok den virkelige tomatpillen, viste en forbedring i funksjonen til blodkarene sine. Fettnivåer i blodet og arteriell elastisitet viste ingen forbedring.

Derfor er forskere fortsatt ikke overbevist om at tomatpillen kan kurere visse sykdommer alene. Snarere anbefaler de det som et sunt supplement til andre medisiner som pasienter tar.

Spørsmålet gjenstår om vi ikke får det samme resultatet med riktig kosthold og inntak av flere matvarer som inneholder lykopen. Hvis du bestemmer deg for å prøve det, bør du vite at i tillegg til tomater, er slike matvarer: vannmelon, rosa grapefrukt, alle slags sauser basert på tomater og chilisaus.

Anbefalt: