Skarp Popcorn For Et Sunt Hjerte

Video: Skarp Popcorn For Et Sunt Hjerte

Video: Skarp Popcorn For Et Sunt Hjerte
Video: Шарф из попкорна play 2024, September
Skarp Popcorn For Et Sunt Hjerte
Skarp Popcorn For Et Sunt Hjerte
Anonim

En ny studie har bevist en av fordelene med popcorn. Det viser seg at de er nyttige for blodkar, fordøyelse og beskytter mot kreft.

Dr. Catherine Collins, ernæringsfysiolog ved St George's Hospital i London, har vært interessert i fordelene med dette produktet i mange år.

Bare 30 gram av dem, sa hun, er mer nyttige enn en daglig servering med fullkornsris og fullkornspasta. Og få av oss er klar over at popcorn reduserer risikoen for hjerteinfarkt og kreft.

Å spise popcorn regulerer blodsukkernivået, de reduserer dårlig kolesterol og inneholder vitamin B. I tillegg inneholder de tre ganger mer fiber enn samme mengde solsikkefrø.

Det er funnet at alle fordelene med popcorn skyldes den "overraskende store" mengden av antioksidanten polyfenol i sammensetningen. Det er han som klarer å ødelegge frie radikaler, som er katalysatorer for sykdommer som kreft og hjerteproblemer.

Popcorn
Popcorn

Selv i dag er imidlertid ekspertmeningene blandede når det gjelder inntak av popcorn. Noen benekter dem fullstendig som usunne, men andre hevder at de er nyttige på grunn av det nevnte innholdet av antioksidanter.

Sannheten er at popcorn inneholder mye kalorier. Innholdet deres er 60% karbohydrater og 30% fett. De resterende 10% er fiber. Det er med dem at deres helsemessige fordeler er forbundet.

Imidlertid inneholder en liten bøtte popcorn mer salt enn den anbefalte daglige mengden. Dette øker igjen risikoen for hjerte- og karsykdommer og reduserer bentettheten.

På den annen side er popcorn nyttig fordi den inneholder fiber og polyfenoler med sterk antioksidantvirkning. De beskytter celler mot skadelige effekter av frie radikaler.

I tillegg har de vist seg å beskytte mot hjerte- og karsykdommer. Det er nok for noen forskere å finne dem nyttige.

Eksperter anbefaler å stole på hjemmelaget, avsaltet popcorn fra den såkalte. "Popcorn" eller popcorn. Den inneholder lite fett, kolesterol og natrium og er rik på vitamin C.

Anbefalt: