Alder Og Vekt

Video: Alder Og Vekt

Video: Alder Og Vekt
Video: Monster High В СТАРОСТИ Клодин Вульф, Дракулаура и Эбби – старушки 2024, September
Alder Og Vekt
Alder Og Vekt
Anonim

Mennesker som lever en sunn livsstil, får mellom ti og 65 år med omtrent ti kilo. I følge statistikk utgjør dette ikke en risiko for helsen deres. Men hvis du har fått 3 eller flere kilo de siste 5 årene, vær forsiktig.

Dette kan bety at du har en tendens til å gå opp i vekt, og dette kan plassere deg i gruppen mennesker som har økt risiko for å gå opp i vekt gjennom årene.

Det er lurt å endre dette hvis du ikke har vært en veldig fysisk aktiv person så langt. Hvis du øker muskelmassen med bare 2 kilo, vil det øke stoffskiftet med mer enn ti prosent.

Etter 25 år begynner både menn og kvinner å miste rundt 200 gram muskelmasse hvert år, som erstattes av fett.

Eldre
Eldre

Over tid reduseres mengden kalorier kroppen forbrenner.

Hvert tiende år reduseres mengden kalorier som kroppen forbrenner med 5 til 10%, dvs. hvis vi ikke reduserer kaloriene vi spiser daglig, vil vi stadig gå opp i vekt.

I henhold til ulike studier endres kvinnens figur over tid. Pæretypen, dvs. tynn midje og brede lår, erstattes av typen eplebred midje. Når overgangsalderen oppstår, begynner denne prosessen å akselerere.

Legge på seg
Legge på seg

Årsaken til dette er delvis det reduserte østrogenet. Å ta hormonelle piller vil imidlertid ikke redusere vekten. I en kvinnes kropp begynner mannlige hormoner å være dominerende, og over tid fordeles fett på nytt i den midtre delen av kroppen, den såkalte. mannlig måte.

Hypotyreose er utviklet av 20% av kvinnene, og det er grunnlaget for metabolisme. Hypotyreose er en reduksjon i skjoldbruskkjertelfunksjonen, begynner å produsere færre hormoner, bremser metabolske prosessen.

Det er ikke noe skummelt eller tragisk ved at vekten vår endres over tid, selv om hver enkelt av oss ikke er forberedt på det. Det er viktigere å være forberedt og ha en fornuftig tilnærming til denne endringen, slik at vi kan takle den.

Anbefalt: