Hvordan Lage En Deilig Kjekskake?

Innholdsfortegnelse:

Video: Hvordan Lage En Deilig Kjekskake?

Video: Hvordan Lage En Deilig Kjekskake?
Video: En veldig enkel kakeoppskrift Deilig kake på 10 minutter Smelter i munnen! # 45 2024, September
Hvordan Lage En Deilig Kjekskake?
Hvordan Lage En Deilig Kjekskake?
Anonim

Den største fordelen med kjekskaker er at de ikke trenger å stekes. I tillegg krever deres forberedelse enkle produkter som alltid er tilgjengelige. En slik kake kan tilberedes med et barn, så får du ikke bare en deilig kake, men også munter kommunikasjon.

Den andre positive siden av kjekskaker er at de er veldig vanskelige å ødelegge. Du trenger ikke å bekymre deg for om den vil brenne eller heve seg, og disse kakene har en fantastisk smak og utseende.

Kjekskaker kan lages i forskjellige varianter, eksperimentere med kremer og fyllinger - til og med kaker laget etter samme oppskrift, men med forskjellige pålegg, har forskjellige smaker. Mange erfarne kokker har startet sin "deilige" kunst med slike kaker.

Og som navnet antyder, er kjeks ingrediensene i disse kakene. Når vi tilbereder en kjekskake og ordner kjeksene i lag, må vi dyppe dem i melk eller søtet kaffe (i henhold til oppskriften). Hvis kaken er laget med bakte kjeks, er det enklest å male med kjøttkvern eller blender. Hvis fyllingen av kaken er med cottage cheese, er det bedre å ikke presse den ytterligere, fordi fyllet blir mykere og overflødig væske fra den blir absorbert av kjeksene.

Kjekskake med bananer

Banankjeksekake
Banankjeksekake

Foto: Yordanka Kovacheva

Veldig velsmakende kake! Kombinasjonen av krem og bananer gjør smaken øm og tilberedningen kort.

Nødvendige produkter:

kjeks - 1 kg (ikke saltet)

bananer - 4 stk. stor

rømme - 1 liter

sukker - 500 g

sjokolade - 100 g

Fremstillingsmetode: Pisk kremen med sukkeret og skjær bananene i tynne sirkler. Legg et kjekslag i en passende beholder, fordel dem med fløte og legg et stykke banan på hver informasjonskapsel. Etterfulgt av et lag med kjeks, fløte og banan. Det siste laget med kjeks skal bare dekkes med krem. Pynt kaken din med revet sjokolade og knuste kjeks. La den stå i noen timer i kjøleskapet for å suge den.

Kjekskake med krem

Kjekskake med krem
Kjekskake med krem

Foto: Maria Simova

Denne kaken er litt mer komplisert enn den forrige. Men når du prøver det, vil du ikke angre på at du valgte denne oppskriften, fordi den delikate kremen og nøttene gjør den smak og makeløs.

Nødvendige produkter:

kjeks - 300 g

smør - 300 g

sukker - 300 g

egg - 1 stk.

fersk melk - 300 ml

potetmel - 1 ts.

valnøtter - 2 ts. rengjort

vanilje - etter smak

Fremstillingsmetode: Oppløs melet i et halvt glass fersk melk og legg blandingen i en kjele med den resterende melken og kok på svak varme, rør hele tiden til den er tyknet. La avkjøles.

Bland smøret med sukkeret og egget, bland til det er glatt, bland det med den avkjølte melkeblandingen og vanilje etter smak.

Mal kjeksene, skjær valnøttene og bland alt i den ferdige kremen, bland godt.

Linje en form med smørepapir og legg den resulterende blandingen i den, flat blandingen og legg formen i kjøleskapet i flere timer.

Fjern kaken fra pannen og pynt med halvdeler nøtter og kjeks i skiver.

Anbefalt: