Hvordan Lage Leverkjøttboller

Video: Hvordan Lage Leverkjøttboller

Video: Hvordan Lage Leverkjøttboller
Video: Hvordan lage hjemmelaget italienske kjøttboller? 2024, September
Hvordan Lage Leverkjøttboller
Hvordan Lage Leverkjøttboller
Anonim

Leveren er ikke bare veldig velsmakende, men også et veldig nyttig biprodukt. Den inneholder mange vitaminer som er nødvendige av mennesker i forskjellige aldre.

Leverkjøttboller er deilige og smelter i munnen. Oksekjøtt eller kyllingelever kan brukes til å lage kjøttboller.

De er veldig enkle å tilberede. Du trenger en halv kilo lever, en løk, 50 g bacon, 1 egg, 5 ss mel, 7 ss olje, salt og pepper etter smak.

Leveren vaskes, alle membraner fjernes. Leveren blir malt to ganger. Mal deretter bacon og løk. Bland i leveren, løk, bacon og egg i en stor bolle.

Om nødvendig kan det tilsettes et annet egg. Blandingen omrøres til alle klumper er fjernet. Tilsett det forhåndssiktede melet.

Blandingen skal se ut som myk deig. Tilsett krydderne og rør. Varm en stekepanne med olje over middels varme og legg blandingen i form av ovale kjøttkaker i pannen ved hjelp av en skje.

Stek kjøttbollene på begge sider til de er sprø. Men dette gjelder kjøttboller med kyllingelever. Kjøttboller av okselever stekes litt lenger.

Leveren koker veldig raskt, så vær forsiktig - hvis kjøttbollene slutter å slippe rød juice når de er gjennomboret med en gaffel, så er de klare.

Server de varme kjøttbollene varme med et pynt etter eget valg eller med ristede skiver. Du kan drysse kjøttbollene med finhakket grønne krydder.

Det beste garnityr for kjøttboller i leveren er surkål, potetmos og pasta.

Anbefalt: