Hvor Lenge Skal Deigen Heve

Video: Hvor Lenge Skal Deigen Heve

Video: Hvor Lenge Skal Deigen Heve
Video: Зачем тесту нужны 🍚 обминки 🤷‍♂️? {ЭКСПЕРИМЕНТ + РЕЦЕПТ} 2024, September
Hvor Lenge Skal Deigen Heve
Hvor Lenge Skal Deigen Heve
Anonim

Hvis du har bestemt deg for å lage noe med hjemmelaget deig, må du vite et par ting. Det første og viktigste er å følge instruksjonene for å lage deigen nøyaktig, spesielt hvis du prøver oppskriften for første gang.

Det er bra å gjøre det villig og fjerne tanker fra hodet om at det ikke vil fungere eller at det ikke vil eksplodere - tro at det vil skje. Hvis du ikke tror du kommer til å klare det, hvorfor bry deg? Hvis det er gjær i deigen, er det best å bruke den i pakkene. Når du bruker tørrgjær, går ting ofte ikke.

Du begynner med å legge til produktene, som i oppskriftene vanligvis er ordnet i den rekkefølgen de skal plasseres. Du blander det sammen og det er på tide å kna - denne delen er ikke vanskelig, den krever litt mer tålmodighet og lyst. Oppskriften i seg selv sier noen ganger hvordan du skal elte eller hva du trenger å gjøre - forskjellig pasta har forskjellige innfall å lage.

Når du har eltet deigen godt, er det på tide å jevne den.

Elte deigen
Elte deigen

1. Husk at for å øke volumet, må rommet være varmt, i tillegg bør temperaturen ikke endres brått.

2. Det er bra å flytte den tilbake til bollen - hvis mulig større enn størrelsen, fordi den fortsatt har en tendens til å utvide seg, pakk bollen med et håndkle.

3. Tiden det vil ta deg å heve deigen, avhenger av hva du har bestemt deg for å tilberede. Kozunak har mest tid til å heve seg, og elting er ganske lang.

4. Kan ikke bestemmes i timer eller minutter - avhenger av oppskriften du velger.

5. Hvis du trenger veiledning om når deigen har hevet seg - Målet er i det minste å doble volumet.

6. En annen ting som vil vise deg at deigen er klar - bobler vises på overflaten.

7. Hvis disse punktene er til stede, kan du fullføre oppskriften.

Når deigen har hevet, kan vi anbefale deg å lage en bakt kake, søtsaker, tutmanik, luftig kake, og hvorfor ikke en kake.

Anbefalt: