Merk Følgende! Se På Skaden Fra Frisk Frukt

Video: Merk Følgende! Se På Skaden Fra Frisk Frukt

Video: Merk Følgende! Se På Skaden Fra Frisk Frukt
Video: Min opgave er at observere skoven, og her sker noget mærkeligt. 2024, September
Merk Følgende! Se På Skaden Fra Frisk Frukt
Merk Følgende! Se På Skaden Fra Frisk Frukt
Anonim

Ferskpresset juice, bedre kjent som fersk frukt, regnes som ekstremt sunne. Men som alle nyttige ting, bør de imidlertid ikke overdrives.

Fersk frukt er ikke nyttig i ubegrensede mengder. Det er helt galt å tenke at for å være sunn må vi ta enorme mengder av dem. Et slikt eksperiment med kroppen kan skade ham mye.

Eksperter er fast bestemt på at inntak av en liter fersk per dag ikke anbefales og økes. En liter fersk appelsin er laget av to kilo frukt. I virkeligheten kan vi ikke spise en slik mengde, men vi kan drikke en liter fersk juice uten å tenke på ulempene.

Bare ett glass fersk inneholder mer fruktose enn kroppens daglige behov. Det kommer ikke direkte inn i metabolismen og muskelenergien, men akkumuleres i leveren og fører til vektøkning. For store mengder fruktose øker nivået av dårlig kolesterol.

I tillegg, mens den samme saften er i stand til å hjelpe i noen tilfeller, kan den i andre være skadelig. Det er mange sykdommer der ferskpresset juice er kontraindisert.

Fersk frukt
Fersk frukt

Sur juice som eple, bær, solbær, appelsin og sitron inneholder mange organiske forbindelser. De øker surheten i magesaft, forårsaker halsbrann og smertefulle anfall. Derfor anbefales de sterkt ikke for personer med sår, akutt gastritt og pankreatitt.

Personer med diabetes og overvektige bør begrense inntaket av druesaft, da det har mye kalorier og glukose. Ikke anbefalt for irritabel tarmsyndrom.

Nesten alle ferskpressede juice har en veldig avføringseffekt. Med en slik tendens er det godt å drikke i små slurker fortynnet med vann.

Den tillatte mengden fersk per dag er opptil 3 glass. Mengden avhenger av typen juice. De skal tas så snart de blir presset. Selv den korteste oppbevaringen i kjøleskapet reduserer de helbredende egenskapene til fersk frukt, selv om smaken ikke endres.

Fersk frukt konsumeres 30-40 minutter før du spiser eller i pausene mellom måltidene. Disse anbefalingene er spesielt viktige for søtsaft. Hvis du drikker fersk juice etter et måltid, øker gjæringen i tarmene, noe som fører til oppblåsthet.

Frukt- og grønnsaksjuice kompletteres best. Mens frukt er rikere på vitaminer og sukker, inneholder grønnsaker mye mineralsalter.

Anbefalt: