Populære Fyllinger For Fylte Tomater

Innholdsfortegnelse:

Video: Populære Fyllinger For Fylte Tomater

Video: Populære Fyllinger For Fylte Tomater
Video: Оторваться невозможно! 5 Вкуснейших закусок на праздничный стол! 2024, September
Populære Fyllinger For Fylte Tomater
Populære Fyllinger For Fylte Tomater
Anonim

Tomater er supervelsmakende - spesielt om sommeren når det er deres sesong. Det er en god forrett fylte tomater. Fyllet er vanligvis magert - i de fleste tilfeller er det laget av ost eller et annet meieriprodukt som passer veldig godt sammen med tomater. Hvis du ikke kan tenke deg en annen tomatfylling, vil vi fortelle deg.

Her er noen populære fylling for fylte tomater:

Med kjøttdeig og ris

Fylte tomater med kjøttdeig og ris
Fylte tomater med kjøttdeig og ris

Denne fyllingen er lik den for sarma eller fylte paprika. Prinsippet er det samme - kjøttet og risen stekes og krydres og tomatene fylles med fyllet tilberedt på denne måten. De er forhåndsskåret og rengjort. Så er det bare å bake dem i ovnen.

Med spinat

Dette er et magert alternativ. Denne fyllingen inneholder spinat, ost og egg. Med denne blandingen ganske enkelt fylle tomatene.

Med tunfisk

Bland innsiden av den skallede tomaten med hermetisk tunfisk, sitronsaft og krydder. Hvis du vil, kan du også legge til mais. Men hvis du ikke liker det - kan du klare deg uten det.

Med quinoa

Fylte tomater med quinoa
Fylte tomater med quinoa

Dermed kan den nylig populære quinoaen også brukes som fylling for fylte tomater. Husk at du må koke det på forhånd. Så er det bare å blande det med skiver eller strimlet ost, olivenolje, sitronsaft, spisskummen og persille. Legg de fylte tomatene i en panne og stek kort i ovnen.

Med ost

Dette er en veldig populær og enkel fylling for tomater. Du kan bruke hvilken som helst ost - fra kuost til gulost, mozzarella eller en annen type. Du kan steke tomatene, men du kan også servere dem som en salat, i en kald versjon.

Med skinke og gulost

Hvis du ikke liker magert mat, vil du sikkert like det. Bare fyll noen få tomater med innholdet blandet med skinke, ost og egg. Så er det bare å bake.

Med skøytebane

Fylte tomater med iskrem
Fylte tomater med iskrem

Med dette alternativet får du en salat - veldig velsmakende og lett. Du kan tilberede din egen skøytebane, men du kan også bruke ferdige. Fyll de skrelte og utskårne tomatene med den.

Anbefalt: