Furu Melk - Hvordan Den Lages Og Hva Den Hjelper Til

Innholdsfortegnelse:

Video: Furu Melk - Hvordan Den Lages Og Hva Den Hjelper Til

Video: Furu Melk - Hvordan Den Lages Og Hva Den Hjelper Til
Video: МОЛОДОСТЬ для дедушек и бабушек - Никогда старый! Крутые упражнения Му Юйчунь 2024, September
Furu Melk - Hvordan Den Lages Og Hva Den Hjelper Til
Furu Melk - Hvordan Den Lages Og Hva Den Hjelper Til
Anonim

Grønne kongler er en stor fordel med fordeler og en mengde helbredende egenskaper som sammen vil hjelpe med ulike sykdommer.

I folkemedisin brukes kongler aktivt på grunn av følgende egenskaper:

- slimløsende, - vanndrivende, - betennelsesdempende, - antimikrobiell, - immunostimulerende, - delvis smertestillende.

Først av alt verdsettes kongler og brukes for sin utmerkede effekt på luftveiene. Takket være essensielle oljer og andre nyttige ingredienser de inneholder, renser de perfekt lungene og bronkiene fra akkumulerte sekreter, letter pusten og bekjemper betennelse.

Furutips
Furutips

Foto: staticflickr.com

De brukes ekstremt vellykket mot astma, lungekreft, bronkitt, lungebetennelse, kortpustethet og langvarig hoste, for å fjerne lungene etter sykdom eller røykeslutt.

Det er mange muligheter for anvendelse mot luftveissykdommer i folkemedisin. Et lite kjent, men veldig effektivt folkemiddel basert på kongler er medisinsk furu melk.

Sunn melk er derimot et kontroversielt produkt om fordelene for luftveiene. Likevel er det til stede i opplevelsen av folkehealere, akkumulert gjennom århundrene, i mange slimløsende folkemedisiner fra forskjellige land.

Det er et ubestridelig faktum at melk inneholder mange biologisk aktive stoffer som menneskekroppen trenger og at den fjerner giftstoffer fra kroppen.

Spesielt geitemelk er en av de vanligste måtene å rense lungene for giftstoffer. Dens bruk bidrar til utvinning av skadet vev, ikke bare fra røyking, men også under inflammatoriske prosesser og til og med tuberkulose.

I tillegg til den gunstige effekten på luftveiene furu melk vil styrke immunforsvaret vil roe nervene og hjelpe fordøyelseskanalen til å fungere godt. Det kan også tas profylaktisk for å opprettholde god helse.

Furu melkeprodukter

Vi trenger unge grønne kongler. De samles fra mai til august (avhengig av region, høyde, klima). Furu knopper de bør være uten feil, med en gjennomsnittlig størrelse på ca 4 cm. Når du samler dem, må du være oppmerksom på selve treet - det skal være sterkt.

Vi trenger også et lite stykke Furuharpiks. Ikke skad trær unødvendig på grunn av harpiksen. Når du går til en furuskog, kan du alltid finne et lite stykke av et tre, du trenger så mye som en 1 lev mynt.

Vi trenger fersk melk av høy kvalitet, gjerne geitemelk. Kjøp bare fra velprøvde produsenter av rene produkter.

Hvordan tilberedes furumelk?

Furu melk
Furu melk

Du trenger 3 grønne kjegler, 500 ml melk og et lite stykke furuharpiks på størrelse med en middels mynt.

Fremgangsmåte for å lage furu melk

Skyll kvisene grundig og tilsett dem i 500 ml kokende melk. Tilsett straks furuharpiks.

Kok i et halvt minutt og hell deretter i en termos, hvor blandingen skal dampes i 3-4 timer. Hvis du ikke har termos, legg den i en beholder med et tettsittende lokk og pakk den inn i en tykk klut.

Sil deretter melken gjennom flere lag med osteklut. Etter grundig vask kan kjeglene brukes flere ganger. Harpiksen kan tilsettes en gang til om nødvendig, da det reduserer volumet ved hver matlaging.

Furu melk bør drikkes kvelden før sengetid og om morgenen på tom mage - ett glass. Behandlingsforløpet er 1-2 måneder.

Vær sunn!

Og for noen delikatesser fra meieriene, se:

- oppskrifter på melkepai;

- melkekake.

Anbefalt: