Ernæring I Henhold Til Blodtype

Video: Ernæring I Henhold Til Blodtype

Video: Ernæring I Henhold Til Blodtype
Video: Bestemmelse af blodtype 2024, September
Ernæring I Henhold Til Blodtype
Ernæring I Henhold Til Blodtype
Anonim

Klassifisering deler menneskelig blod i type A, type B, type AB og type O. Hver av dem er mer utsatt for noen sykdommer enn andre. Det er visse matvarer som passer for de respektive blodgruppene som kan hjelpe deg med å forebygge. Hvis vi overholder dem, kan vi oppnå god helse generelt.

Blodtype A. Mennesker i denne gruppen er for det meste vegetarianere. De har et sårbart immunforsvar, et delikat fordøyelsessystem som ikke "liker" kjøtt, hvetemel, melk. Et vegetarisk kosthold rikt på fullkorn og grønnsaker anbefales.

Sjømat, grønnsaker, bønner, frokostblandinger, soyamat, nøtter og frukt (inkludert tørket) er nyttige, på bekostning av kjøtt, spesielt pølser og meieriprodukter.

Avslappende fysiske aktiviteter som yoga, sykling, svømming, fotturer reflekteres godt.

Blodtype B. Det er minst begrensninger for denne gruppen. Spis mer kjøtt, fisk, meieriprodukter, oliven, egg, belgfrukter og korn, frukt og grønnsaker (unntatt tomater). Unngå peanøtter, mais, bokhvete, linser - de påvirker stoffskiftet.

Anbefalte fysiske aktiviteter er fotturer, tennis og svømming.

Ernæring i henhold til blodtype
Ernæring i henhold til blodtype

Blodgruppe AB. Et bredt utvalg av matvarer er inkludert. Kjøtt, sjømat, meieriprodukter, bønner, frukt og grønne grønnsaker er best for deg. Ikke anbefalt rødt kjøtt, mais.

Mennesker i denne blodtypen er utsatt for hjertesykdom og anemi.

Blodtype 0. Det antas at fordøyelsessystemet til mennesker med denne blodtypen kan behandle og spise mat med høyt proteininnhold, kjøtt, fisk, frukt og grønnsaker.

Sjømat, rødt kjøtt, spinat og brokkoli er bra. Begrens korn og belgfrukter, kål, blomkål, aubergine, poteter. Unngå brus og kaffe. De kan erstattes med te. Urter som mynte og lind anbefales.

Ifølge forskere har personer med null blodtype et sterkt immunforsvar og en veldig aktiv skjoldbruskkjertel, det er vanskelig å tilpasse seg endringer i miljø og kosthold.

Anbefalt: