De Mest Vellykkede Kostholdene

Innholdsfortegnelse:

Video: De Mest Vellykkede Kostholdene

Video: De Mest Vellykkede Kostholdene
Video: Это должно быть на вашей кухне обязательно для изобилия и достатка в доме 2024, September
De Mest Vellykkede Kostholdene
De Mest Vellykkede Kostholdene
Anonim

Hva som bestemmer hva som er mest vellykket diett å gå ned i vekt? Popularitet er en av hovedfaktorene for å bedømme hvor vellykket en diettplan er eller ikke. Her er noen av de mest populære kostholdene:

Bill Phillips - Eating for Life Diet

"Å spise for livet" er en av de mest vellykkede kostholdenesom har vært på markedet. Det er basert på ideen om å bygge sunne og sterke kropper ved å konsumere riktig mat, i riktige mengder og til rett tid. Det høres komplisert ut på grunn av de mange faktorene man burde bli ledet av, men tilhengerne mener at det å følge denne diettplanen er en behagelig følelse fordi den får deg til å føle deg sunnere og mer levende.

Dietten på sørkysten

Denne dietten er basert på å konsumere bare de riktige karbohydratene og fettene. I den første fasen av den sørlige kosthold karbohydrater er strengt begrenset. I andre fase går noen av karbohydratene gradvis tilbake til diettplanen, og i tredje trinn jobber du for å opprettholde vekten du har oppnådd.

Diett sone

Denne dietten understreker beregningen av stoffer. For å nå den såkalte sonen må 40% av kaloriene som forbrukes være karbohydrater, 30% protein og 30% fett. Dette gjelder hvert måltid.

Hollywood diett

Denne dietten innebærer å drikke en blanding av fruktjuicer, enzymer og mineraler. Tanken er å undertrykke appetitt og sult mens blodsukkeret er balansert og å rense fordøyelseskanalen.

Atkins dietten

Dietten til Atkins er basert på å eliminere umettet fett og begrense karbohydrater. Selv om mange leger fremdeles krangler om helseeffektene av denne typen diett, fortsetter et ganske bredt spekter av mennesker gå ned i vekt ved hjelp av denne metoden.

Vegetarisk diett

I sin søken etter å senke kolesterolnivået, gå ned i vekt og oppnå bedre helse, bruker folk vegetarisme. Noen av de vegetariske kostholdene i dag er en av de mest vellykkede måtene å vekttap. Det bør bemerkes at vegetarisme i seg selv ikke innebærer vekttap. Som med alle diettplaner, må spesifikke trinn følges.

Trening og kosthold

Det er ingen tvil om at uansett hvilken diett du velger fra alle de mest populære kostholdene på markedet akkurat nå, hvis du inkluderer trening i det, blir resultatet mye bedre. Trening hjelper deg med å gå ned i vekt sunnere fordi den forbrenner kalorier raskere.

Anbefalt: