Antiinflammatoriske Egenskaper Av Honning

Video: Antiinflammatoriske Egenskaper Av Honning

Video: Antiinflammatoriske Egenskaper Av Honning
Video: Drakk hvitløk med honning om morgenen. Her er hva som kom ut etter 7 dagers bruk! 2024, September
Antiinflammatoriske Egenskaper Av Honning
Antiinflammatoriske Egenskaper Av Honning
Anonim

Den helbredende kraften til honning har vært kjent siden antikken - brukt som et helbredende og forskjønnende middel. Brukes veldig ofte i folkemedisin, honning har forskjellige handlinger - det irriterer ikke magen, hjelper med mange sykdommer, har en beroligende effekt, har antiinflammatorisk effekt, kroppen absorberer den lett.

Honning inneholder alle stoffene som er nødvendige for kroppen - det er ekstremt nyttig for fordøyelsessystemet og immunforsvaret. Siden antikken brukte egypterne honning som et naturlig antibiotikum.

Honning er et flott medisin for en rekke sykdommer - det har stor effekt på rød hals, vedvarende hoste, hjelper til med å lindre feber. I følge ulike biokjemiske studier har honning egenskaper som kan beseire mer enn 60 typer bakterier, selv bakterier som ikke reagerer på antibiotika, kan elimineres ved bruk av honning.

Fordeler med honning
Fordeler med honning

Ekstremt effektiv selv for bihulebetennelse - lag dråper kamille og honning. Legg 1 ts. vann og 1 ss kamille på komfyren og kok opp, og la det deretter småkoke i 1 minutt. Fjern fra varmen og vent 3-4 minutter til, sil deretter og tilsett 1 ss. honning. Vent til de er avkjølte og bruk dem så ofte som mulig, du kan sette ubegrenset med dråper. Du vil snart føle lettelse.

Honning kan også hjelpe med byller - lag et lite brød honning og mel og bruk på byllen. Lim stedet med tape. Fjern plasteret etter 12 timer - honningen har gjennomboret kokingen og fjernet pus.

For forkjølelse og influensa - et flott middel som umiddelbart lindrer sår hals og hoste. Ingen forkjølelse kan passere uten urtete med honning. For de minste problemer med halsen, spis 1-2 ss honning, og du vil ikke gi noen sjanse for at sykdommen skal spre seg.

Anbefalt: